Oli vast sõit

Vähemalt algselt suutsin oma ülesande täita, et NISMO Z-idele vastu seista ja ka lause neid võites, hetkel.
Sõidu tippmomentideks jäid kindlasti Rulxi vastu kaitsmised 2x, kus rulx suutis oma masina libedale viia. Esimesel korral oli ruumi, vähe aga oli, ja usaldasin oma auto pidureid õigusega. Ja replay näitas, et kerge kontakt oli aga see ei viinud rulxi rajalt välja ja oli sama klammerdunud mu auto külge kuni eemale pööras, lääg või mitte. Teisel korral olin sunnitud sisekurvi murule pöörama, sest ilmelt oleks rulx kas mulle külge/tagaratastesse sõitnud või võimalusel ka reageerinud, ning keeranud välja. Ise kurvi sirgeks natuke lõikamine tundus parim variant ja oli ta seda tõesti. Ei olnud ka Replays meievahel kontakti ollagi.
All need siis videotena kõigile näha, millest jutt täpselt käis ja võib ka arvamust avaldada ka ise olukorrast

HSV võtsin siis puht juhusega, tundus, et see auto on Suzuka jaoks õige ja seda ta ka oli. Rehvi hoidis väga hästi ja kütust ka ei joonud 200l/100km. Sõit oli väga sündmustevaene, paar olukorda oli, kus auto tahtis kontrollialt ära kaduda ja tuleb meelde, et korra viis see ka lõikamiseni, mis tõi teise koha 2 sekundit lähemale.

Nii, esimene Rulxi üritus:
Ja teine üritus: