Üldinfo ja registreerimine

Boosti kasutamine võistlussarjades

Hääletus lõppes 31 Mär 2025, 21:56

Ei sobi tõsistesse võiduajamistesse
2
29%
Poolt aga kui autod pole kiiremad kui kuubikud
0
Pole hääli
Poolt ja võiks ka kiiremate autodega proovida
5
71%

Hääli kokku : 7

Re: Boosti küsimus

PostitusPostitas P2nkz » 26 Mär 2025, 22:33

StenNansten kirjutas:Enne kui hooajale lõpu teeme ka küsimus laiemale ringile.
Nüüd kui oleme ühe võistlussarja läbinud light boosti kasutades, oli see hea või halb idee.

Kui boosti kasutada taas, peab võistlussari kindlasti olema kiirema ingi punktita ja ilma strateegilise elemendita.

Kiiremate autodega seda proovida võib boost othlikuks muutuda kuna sõitjatel on erineva pidamisega autod rajal ja suuremate kiirustega tuleb erinevus rohkem välja.

Mina sain boosti tunda realistlikult ainult viimane etapp nüüd. Kui ma Maggiores ikka kohutavalt maha jäin, siis 1 ringiga olin pundil järel - selles mõttes toimis hästi. Ma tean mõned mehed tõid välja, et kui see tagumine punt üheskoos püsib, siis sealt on raske välja end pusida - rohkem racingut?
P2nkz
Guru
Guru

P2nkz

Re: Boosti küsimus

PostitusPostitas And_rew » 27 Mär 2025, 0:49

StenNansten kirjutas:Enne kui hooajale lõpu teeme ka küsimus laiemale ringile.
Nüüd kui oleme ühe võistlussarja läbinud light boosti kasutades, oli see hea või halb idee.

Kui boosti kasutada taas, peab võistlussari kindlasti olema kiirema ingi punktita ja ilma strateegilise elemendita.

Kiiremate autodega seda proovida võib boost othlikuks muutuda kuna sõitjatel on erineva pidamisega autod rajal ja suuremate kiirustega tuleb erinevus rohkem välja.

- "oli see hea või halb idee" - kui sõitjal seade oli paigal... kasu sellest ka nigu vist polnud, peale kiirema ringi saamist
- "Kiiremate autodega seda proovida" - juhul kui BoPiga... kui seadistad ühte pidi, lisaks saad boosti = terve seade läheb pekki, kuna auto hakkab teispidi käituma... et siis palju kasu sellest seademisest, asi võib ainult hullem muuta.

Jään pigem häälemata.
And_rew
Praktikant
Praktikant

Litsents: S

pGlrew

Eelmine

Mine Kuubiku Ralli 7

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

GRAN TURISMO - The Real Driving Simulator
GAMEZONE