Mihkel0987 kirjutas:Meeldib Kupitzaga võidu sõita, saarlaste kombel ei puudu ka natukene mõlkimist ja närviködi.
lamp kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Meeldib Kupitzaga võidu sõita, saarlaste kombel ei puudu ka natukene mõlkimist ja närviködi.
Hehe jah, a esimene söit, kui niksoni taga sai söidetud, kas ma panin ise puitu vöi aitasid kaasa korgitseris? jube naljakalt viskas pöiki, a häda ei kedagi(sai päris palju mööda söite tehtud ja paar tk olid ikka sellised et ise ka möltesin et vapsee hästi)
![]()
Teine söit 2x samas kohas, esimene kurv. ok teinekord arvestasin ise sutsu valesti, esimene kord, ma olin täiesti kindel et näed ja jätad ruumi aga taaskord...all is well.
Mihkel0987 kirjutas:lamp kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Meeldib Kupitzaga võidu sõita, saarlaste kombel ei puudu ka natukene mõlkimist ja närviködi.
Hehe jah, a esimene söit, kui niksoni taga sai söidetud, kas ma panin ise puitu vöi aitasid kaasa korgitseris? jube naljakalt viskas pöiki, a häda ei kedagi(sai päris palju mööda söite tehtud ja paar tk olid ikka sellised et ise ka möltesin et vapsee hästi)
![]()
Teine söit 2x samas kohas, esimene kurv. ok teinekord arvestasin ise sutsu valesti, esimene kord, ma olin täiesti kindel et näed ja jätad ruumi aga taaskord...all is well.
Esimene söit ma ikka natukene aitasin kaasa, sa pidurdasid alati nöks varem kurvi ja siis ühe korra natukene juhtus, aga önneks ei olnud hullusti. Esimesed kurvid olid ka vahvad, meeldis mölemale ikka köksata sealMa näen asja vähemalt positiivselt, et me ei hävitanud üksteist kahe sõiduga ära niiet success!
puistumees kirjutas:KAEBUS
Märkus, kaebus, kui kohtunikud arvavad, et midagi peaks tulema sellest
2.sõit 7.ring, pikk vasak peale Corkscrew'd
Hundikutsu sukeldub kinniminevasse auku ja lükkab mu minema.
Igihaljas Laguna Seca probleem.
puistumees kirjutas:8 punkti, naiss, pillid kotti ära vist
puistumees kirjutas:KAEBUS
1.sõit, 13.ring, kiire nõks enne Corkscrew'd
Tuhjuhan rammis mu pikaks.
KAEBUS
2.sõit 7.ring, sama kurv
sanderokandero lükkab mu minema.
Märkus, kaebus, kui kohtunikud arvavad, et midagi peaks tulema sellest
2.sõit 7.ring, pikk vasak peale Corkscrew'd
Hundikutsu sukeldub kinniminevasse auku ja lükkab mu minema.
Igihaljas Laguna Seca probleem.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist