Sul vale link vale olukorra juurde pandud Timmer, aga minu vaatenurk ka siis
https://clips.twitch.tv/BenevolentObedientRuffNinjaGrumpy-w4wVBeyqxZBoJrto
mth kirjutas:Võtan süü omaks, vabandused Niksoni ees, et talle nii ette vajusin. Arvasin, et mul hoog piisav ja jõuan idealltrajektoorilt eest ära aga sellega keerasin täpselt Niksonile ette. Antud olukorras oleks tõesti olnud mõistlik raja vasakusse äärde jääda, mõned sekundid hiljem oleks seal vasakus ääres ka muidugi trajektorile ette jäänud aga tagumistel autodel oleks olnud rohkem aega reageerida.
wirxikas kirjutas:Tänud Stenile ägeda sarja eest ja õnnitlused ka talle selle kinni panemise eest.
Hooaja esimesel poolel Yarisega oli konkurentsis püsimine kuidagi lihtsam. 86 GRMN jättis automaat kastiga aeglastes kurvides kogu aeg 3nda käigu sisse, kuigi oleks tahtnud nendes 2. käiku ja mingit kiirendust ei olnud enam kurvist väljudes, venis ikka kohutavalt.
Kuulius kirjutas:wirxikas kirjutas:Tänud Stenile ägeda sarja eest ja õnnitlused ka talle selle kinni panemise eest.
Hooaja esimesel poolel Yarisega oli konkurentsis püsimine kuidagi lihtsam. 86 GRMN jättis automaat kastiga aeglastes kurvides kogu aeg 3nda käigu sisse, kuigi oleks tahtnud nendes 2. käiku ja mingit kiirendust ei olnud enam kurvist väljudes, venis ikka kohutavalt.
Võtsid sõnad suust. GRMNI-ga hakkas ainult allamäge minema. Nüüd vaja ära oodata viimase etapi punktid, et kas tiimiarvestuses õnnestus 1. koht säilitada...
Stenile tänud sarja eest!
Jyri_Ratas kirjutas:Tänud hea sarja eest. Päris lõbus oli, eriti Yarisega! Jääme ootama uue sarja starti!
StenNansten kirjutas:Tundub, et rahvast jätkub, kellele Yaris rohkem meeldis. Ma ka selles pundis ise, rohkem ja selgem karakter oli autol.![]()
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline