Edit: MA OLEN LOLL, reeglites on algusest peale kirjas olnud, et viimase etapi sõidu eest on topeltpunktid

puistumees kirjutas:MA OLEN LOLL
P2nkz kirjutas:puistumees kirjutas:MA OLEN LOLL
Ma loodan, et sa tead, mida sa sellega praegu tegid![]()
Mihkel0987 kirjutas:Ausalt õeldes oleks minul ja Basicul palju pingelisem ja vahvam sõita kui oleks topeltpunktid. 2,4h lihtsalt higistamist
Kuulius kirjutas:Mul küsimus, et kas etapi toimumise küsitlus üldse pädev on? Seal vastavad ka need, kes ise sellest sarjast osa ei võta. Ise hääletasin küll, et toimuks samamoodi, nagu eelmised etapid (neljapäeval), kuid kahjuks jah, paistab, et jääb siiski laupäeva peale. Kui nii jääb, siis ka osaleda ei saa kahjuks.
puistumees kirjutas:Damage on niikuinii kerge Mul alati Nordschleifel ja küttekulu siis tõesti langetaks, Mingi päev testin ka veidi, kas 1 raksu või 2 raksu
Nikson kirjutas:Kuulius kirjutas:Mul küsimus, et kas etapi toimumise küsitlus üldse pädev on? Seal vastavad ka need, kes ise sellest sarjast osa ei võta. Ise hääletasin küll, et toimuks samamoodi, nagu eelmised etapid (neljapäeval), kuid kahjuks jah, paistab, et jääb siiski laupäeva peale. Kui nii jääb, siis ka osaleda ei saa kahjuks.
Kui hääletajate arvu vaatad ja seda mõtled, siis võib see sellest olla, et igaüks sai mitu varinti valida. seega võib seetõttu see hääletajate nr suurem olla.
Miks üldse hääletamine tehti, ei tea. Oli kellelgi probleem? Mul ka eriti vahet pole ja hääletasin ikka neljapäeva, aga kas sõitma jõudes ka lõpuni viitsin sõita on iseküsimus. Kardan, et nüridaks nühkimiseks kujuneb see pikk sõit. Eks näha.
Sulevv330 kirjutas:Krdi Bazic sõimas mind, et miks ma neljapäeva hääletasin ja miks mitte laup. Ja nüüd kirjutab ise et ei te kas osalebki. Ise olin ka pigem neljapäeva poolt.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist