Nikson kirjutas:Eile sai lühikese sõidu trenni veidi tehtud. Tegelikult oli selline jama, et kõigil (5 oli meid) oli sõidu ajal lag. Autod hüplesid teel. Indrek teadis rääkida, et oli päeval sport modes sõites, sama asi olnud. Oskab keegi veel kinnitada. Kui kolmapäeval ka niimoodi, siis on võimatu võidu sõita.
StenNansten kirjutas:Kes toa host oli? Ilmselt temal oli ühendusega probleeme kui kõik kõikidel läägasid ja hüplesid.
Nikson kirjutas:StenNansten kirjutas:Kes toa host oli? Ilmselt temal oli ühendusega probleeme kui kõik kõikidel läägasid ja hüplesid.
Nii mina kui ka Hundikutsu.
Kes Sport modes toa host on, et ka seal Indrekul jamas.
Hundikutsu kirjutas:Eile proovisime ja kõik toimis veatult. Ilmselt oli Arendaja poolne error
bosatos kirjutas:Tegin mõned sõidud, siis kollased lipud ikka ei kao ära. Aga mis olid ringiajad? Lõpuks, kui suutsin rajal püsida sain aja 1.55 tundub suht katastroof aeg olevat ikkagi!
bosatos kirjutas:Tegin mõned sõidud, siis kollased lipud ikka ei kao ära. Aga mis olid ringiajad? Lõpuks, kui suutsin rajal püsida sain aja 1.55 tundub suht katastroof aeg olevat ikkagi!
BasicMist kirjutas:bosatos kirjutas:Tegin mõned sõidud, siis kollased lipud ikka ei kao ära. Aga mis olid ringiajad? Lõpuks, kui suutsin rajal püsida sain aja 1.55 tundub suht katastroof aeg olevat ikkagi!
Hundikutsu ja Raix lasid 53 vms, ma ka ei saanud kuidagi 55 alla. Jube rada!
Est_RuLx kirjutas:BasicMist kirjutas:bosatos kirjutas:Tegin mõned sõidud, siis kollased lipud ikka ei kao ära. Aga mis olid ringiajad? Lõpuks, kui suutsin rajal püsida sain aja 1.55 tundub suht katastroof aeg olevat ikkagi!
Hundikutsu ja Raix lasid 53 vms, ma ka ei saanud kuidagi 55 alla. Jube rada!
Siis täna sõidame koosma sain hundu tuules sõites 54, tuuleta 55
Mainin ära,et väga mõnus oli võidu sõita, kui konkurent ei topi võimatutes kohtades nina vahele ja ründab uuesti, kui selleks on võimalus ja kohtbosatos kirjutas:Vähemalt HunduKutsu tegi sõidu huvitavaks, aga muidu oli kuidagi masendav sõit
Nikson kirjutas:Eile, nagu aru sain, ei saanud kaks võistlejat kütet normaalselt tangitud.
Mine GT3 Tournament Vol. 2 2020/21
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist