I-N-D-R-E-K kirjutas:Mis või kes on Soas, vot see on küsimus.
Palun vaata ise
I-N-D-R-E-K kirjutas:Mis või kes on Soas, vot see on küsimus.
Nikson kirjutas:Kui keegi soovib, võib ise midagi välja pakkuda. Ehk tahab puistu oma uue sarja väikest proovi. Üritan ise ka ikka kohal olla.
puistumees kirjutas:Ma teen kolmapäevale, Timuka ralli teisipäeval ja saan aru, et Nikson teeb oma sarja samale ajale.
Edit: tuleb siiski nullindate sari, neid autosid oluliselt rohkem, 90ndate autosid vähevõitu.
NFSTimukas kirjutas:puistumees kirjutas:Ma teen kolmapäevale, Timuka ralli teisipäeval ja saan aru, et Nikson teeb oma sarja samale ajale.
Edit: tuleb siiski nullindate sari, neid autosid oluliselt rohkem, 90ndate autosid vähevõitu.
Paluks normaalsemaid rehve ka, kui slickid, kui tänavaautodega.
Nikson kirjutas:NFSTimukas kirjutas:puistumees kirjutas:Ma teen kolmapäevale, Timuka ralli teisipäeval ja saan aru, et Nikson teeb oma sarja samale ajale.
Paluks normaalsemaid rehve ka, kui slickid, kui tänavaautodega.
Vaba valik näiteks.
NFSTimukas kirjutas:Vaba valik ikka viib kõik slickidele, hoolimata sõidumugavusest ja lihtsusest. Sest slickid ringile tunduvalt kiiremad
BasicMist118 kirjutas:Täna miskit toimub?
Nikson kirjutas:BasicMist118 kirjutas:Täna miskit toimub?
22.30 üritaks ikka. Testiks veidi seda mu sarja asja. Pole isegi kõike välja mõelnud veel ja suur punt soovijaid nüüd. Võtaks ehk autoks selle Lambo, mida Tuhjuhan pakkus. Lobbys õhtul näeb.
Nikson kirjutas:BasicMist118 kirjutas:Täna miskit toimub?
22.30 üritaks ikka. Testiks veidi seda mu sarja asja. Pole isegi kõike välja mõelnud veel ja suur punt soovijaid nüüd. Võtaks ehk autoks selle Lambo, mida Tuhjuhan pakkus. Lobbys õhtul näeb.
Mine Neljapäevased sõidud vol. GT Sport
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 0 külalist