Nikson kirjutas:Nn sohi tegijaid on siin kindlasti. Kui ma teemas kirjutan, et tuunimine ja seadistamine keelatud, siis seda ma ka eeldan. Aga nagu tean, et balanseeritakse pidurite tasakaalu, kindlasti kütte segu (arvatavasti Timukas selles sõidus, taas) jne edasi mida lukku ei saa panna. Mina võtan sellise auto, nagu ostes on ja sellisega sõidangi (rehvid ainult vahetan ära ja värvi, seadistusi midagi ei muuda). Selline on neljapäevaste sõitude mõte olnud tegelikult kogu aeg.
Raix näppis seda hundikutsu juhtimisel näiteks juba harjudates kui ma oma liveryt veel tegin, küpsetasid kurja plaani. See pidurite keelt on küps is juba enne GT6 aega, lihtsalt nüüd saab sõiduajal lihtsamalt sellega tegeleda, kes iganes soovib. GT6 ajal sai isegi piduritega mässatud kuna tuning prohibited ei mõju tasakaalu muutustele.
Ning keegi pole keelanud sinulgi seda teha. Kui kontrollida ei saa, pole mõtet ka keelata. Ei pea end kurjaks sellest väga ajama. Pidurdusmaa võit on olematu, võidab stabiilsuses võibolla aga kuidas autopidurdab on kinni igaühe sõidustiilis, ise eelistan kergemat ülejuhitavust kurviks mis samas võib olenevalt kondinsioonist maksta mulle rehvid.
Ma üldsegi ei vaevu ega tahagi oma korraldatud sarjades seadistamist ära keelata. Las need kes tahavad mängu taga vaeva rohkem näha, nautigu oma nähtud vaeva tulemust. Avatud kõigile kes iganes tahavad ja need kes seadistamise vastu, saavad rajale samuti sama moodi kui seadistatud masinad. Lihtsalt mitte viitsijad või virisejad peavad leppima sellega, mis antud on ja lootma parimat või halvemal juhul virisema auro üle.
Nagu internetist poleks võimalik leida seadet autole, mõne napi minuti vaev.
Meil niigi "kontenti vaene" GT mäng kätes mõnegi arvates, ja ikka piirame endit ka selles.

Olgu seadistamine keelatud neljapäevastes sõitudes, autod pigem võrdsed aga ei näe põhjust, miks sa Nikson nii suurt kisa selle pidurite tasakaalu ja kütuse reziimidega tahad teha. Kütuse mahakeeramine tavaautodel niigi täiesti kasutu, töötab ainult võidusõidu masinate.