pesamuna kirjutas:Ei tea kas tegite minu pärast uue stardi? Aga jah, sõit läks rehvide nahka.
No tegime ikka jah. Mis teha kui mõned hiljaks jäävad.

pesamuna kirjutas:Ei tea kas tegite minu pärast uue stardi? Aga jah, sõit läks rehvide nahka.
Nikson kirjutas:pesamuna kirjutas:Ei tea kas tegite minu pärast uue stardi? Aga jah, sõit läks rehvide nahka.
No tegime ikka jah. Mis teha kui mõned hiljaks jäävad.
pesamuna kirjutas:No pole hullu. Muidu okeksid äkki viimaseks jäänud, napsasin sellegi koha ära.
Aga tähelepanek oli ka (ennem ei teadnud). Kui sõidu alguses racing rehvi ei vali siis keegi neid sõiduajal boxis ka ei paku. Tuleb spordiga lõpuni minna.
Nikson kirjutas:1. NFSTimukas 30.38.470
2. Linnuke +35.146
3. Wirx +42.858
4. I-N-D-R-E-K +48.496
5. Nikson +54.514
6. Hartashh +1.15.928
7. EestiTallinn068 +1.36.167
8. ChLoNiCaL-EST +1.42.612
9. KIHUTAJA007 +1 ring
10. Kupitz55 +1 ring
11. PESAMUNA +1 ring
ChLoNiCaL-EST kirjutas:Kas GTS-is saab mingi full damage kah peale panna? Et kui ikka seina paned siis on sõit läbi või kuidagi boksi jõudes on võimalik veel sõidukõlbulikuks masin saada.
Nikson kirjutas:ChLoNiCaL-EST kirjutas:Kas GTS-is saab mingi full damage kah peale panna? Et kui ikka seina paned siis on sõit läbi või kuidagi boksi jõudes on võimalik veel sõidukõlbulikuks masin saada.
GTS pole kasutanud, aga arvatavasti on full damage ka, nagu varasemates osadeski. Auto saab sel juhul korda, kui boksis käid.
pets2 kirjutas:Ei saa kahjuks.
ChLoNiCaL-EST kirjutas:pets2 kirjutas:Ei saa kahjuks.
Miks? Kas pole seda varianti?
pets2 kirjutas:ChLoNiCaL-EST kirjutas:pets2 kirjutas:Ei saa kahjuks.
Miks? Kas pole seda varianti?
Ei ole. Mul 2 tuba valmis tehtud. Ainult posu penaltisi saad peale panna.
wirxikas kirjutas:Mechanical damage-heavy täitsa olemas lobby valikutes
ChLoNiCaL-EST kirjutas:wirxikas kirjutas:Mechanical damage-heavy täitsa olemas lobby valikutes
Selle võiks täna peale panna. Tekitaks ehk segadust edetabelis.
Mine Neljapäevased sõidud vol. GT Sport
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist