wirxikas kirjutas:Sobib ka ilma pausita...
Hundikutsu kirjutas:Vaatasin ja muigasin, nähes viimase 90 min. sõidu taga silti ''Kestvussõit''. Ma ei tea, kuidas teil need asjad tänapäeval käivad, aga vanadel hallidel aegadel alla 3h sõite kestvussõituteks ei nimetatud.
Hr.Pealik võiks selles suhtes ehk midagi muutaOli plaanis asjad nii seada, et saaks ise ka kestvussõidu mõnu ja valu tunda, aga no 90 min. saan ma alles näpud soojaks. Kuuldavasti pidavat PS4 jututuba ka samaaegselt eksisteerima, siis võiks ikka 3-4h pidu ja juttu olla. Hea meelega räägiks Raixi ''surnuks'', kuna hetkel vana jutukaaslane Rajareitsi ka osalemas pole.
NFSTimukas kirjutas:Ma võin pikemalt ka kui rahvas sellega nõus muidugi on, endal pole midagi selle vastu, et sõita kasvõi 5 tundi.
Kardan arvama, et ei õnnestu väga niivisi, et 6 inimest vähemalt lõpuni tuleks või?
Mis teiser osalejad arvavad sellest siis?
Hundikutsu kirjutas:Tundub, et lendasin liiga suure hooga peale, enamus ikka ei saa/taha Kestvussõitu sõita (90 min. on poolmaraton). Kuna sarjas niigi vähe sõitjaid, siis vist pole mõtet minu pakkumist eriti enam kaaluda, pealegi pole ka sarjas täisosaleja. Rohkem osalejaid rajal on parem varjant, kui ühe osaleja soov pikemalt sõita.
Peab mõtlema, ehk peaks ise midagi 3-4 osalejale korraldama, masinad/rada isegi olemas.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist