sõit võib olla pikem küll, kui ma selle akupanga seadesse saaks - eilne väsitas küll koledal kombel ära. mina oleks eile saanud 20 ringi sõidetud akuga ehk et 25 minutit täis ei oleks venitanud.
Hundikutsu kirjutas:Hundikutsu/GT JAPANESE 007-W/#82/E-T/20.00-22.00
Võtan ühe etapi korraga. NB! Pikka viha ärge pidage, kui midagi korraldan. Rooste vaja maha nühkida, siis saab uue krundi peale panna
powwa25 kirjutas:powwa25/mingi roheline/#17/T/alates 22.00
Powwa võiks hea koha väja sõita ja ma jagaks seda heameelega siis temagaNFSTimukas kirjutas:Hundikutsu kirjutas:Hundikutsu/GT JAPANESE 007-W/#82/E-T/20.00-22.00
Võtan ühe etapi korraga. NB! Pikka viha ärge pidage, kui midagi korraldan. Rooste vaja maha nühkida, siis saab uue krundi peale pannapowwa25 kirjutas:powwa25/mingi roheline/#17/T/alates 22.00
Olete lubatud täna rajale, teie jaoks on koht olemas.
Hundikutsu kirjutas:Powwa võiks hea koha väja sõita ja ma jagaks seda heameelega siis temagaNFSTimukas kirjutas:Hundikutsu kirjutas:Hundikutsu/GT JAPANESE 007-W/#82/E-T/20.00-22.00
Võtan ühe etapi korraga. NB! Pikka viha ärge pidage, kui midagi korraldan. Rooste vaja maha nühkida, siis saab uue krundi peale pannapowwa25 kirjutas:powwa25/mingi roheline/#17/T/alates 22.00
Olete lubatud täna rajale, teie jaoks on koht olemas.
SpcVnd kirjutas:Minu õib osalejate registrist maha võtta - lihtsalt ei ole seda aega, et sõita... kahjuks
I-N-D-R-E-K kirjutas:Tere. Sooviks ka kätt proovida.
I-N-D-R-E-K / roheline kroom/ #77 / kell 22 sobib.
Niisiis igatahes selline on mu soov.
I-N-D-R-E-K kirjutas:Tere. Sooviks ka kätt proovida.
I-N-D-R-E-K / roheline kroom/ #77 / kell 22 sobib.
Niisiis igatahes selline on mu soov.
wirxikas kirjutas:Parem hilja, kui mitte kunagi![]()
Wirx/kuldne/55
Kahju, et alles praegu sai avastatud, et üks korralik sari käimas. Sai PS3 ka tolmu alt välja üle pika ajaProovin nii palju etappe kaasa teha, kui suvel võimalik. Sõitnud pole küll päris pikalt, loodan, et mingit kaost ei korralda rajal
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist