Hea stardikohaga alustades sai esialgu hoitud Linnukese ja Timuka kiirust, kuid nende pusimisse sekkuda ei julgenud. Vaatasin seda esikohale duelli mõnuga pealt ja mõtlesin, et hästi see lõppeda ei saa

Mõned ringid hiljem sain teise sektori lõpus Linnukesest mööda, mis kahjuks kinnitas mu eelnenud mõtet.
Edasi kulgesin juba veidi aeglasemas tempos sest Timuka püüdmiseks mul võib olla oleks kiirust olnud, kuid stabiilsust kindlasti mitte. Jälgisin 7-8 sekundit taga pool oleva powwa kiirust ja sõitsin tema tempos, ei enamat, kuniks ka tema ära kadus... ilmselt toimus midagi

Lasin siis veel kiirust alla, et jumala pärast vigu sisse ei tuleks ja siis, mida ma näen, teise sektori S kurvis jube suitsupilv üleval ning kellegi masin risti ja ei näe ka kohe kuskohas, RAIX raisk
Raix on fenomenaalne sõitja, nii viisakalt ei lase teid keegi mööda, kui tema, isegi siis, kui teeb nõelasilmas pirueti ja sul reaalselt kusagilt mööduda pole võimalik, suudab Raix sulle ikkagi selle möödumiskoha jätta
Kokkuvõttes hea sõit, aga mul oli ka õnnesärk seljas, mis päästis Tallinna eest
Tallinna vastasuunas sõitmine stardisirgel ehmatas tõsiselt, kuigi ta mind ei seganud kuidagi oli see siiski häiriv ehmatus. Loodame tulevikus selliseid olukordi enam ei teki
Kui peaksin tulevase etapi eel konkurendile masinat seadistama, siis vast osalen ka ise järgmisel etapil.