Eilne sõit oli ikka korralik madhouse... õigemini lääghouse

Mul juba esimestel ringidel käis litakas ära, pilt seisis ala 10 sekki, peale seda kukkusin kuhugi taha otsa, aga mäng näitas, et olin essa, mundukas teine

Plaanisin välja minna, kuna minujaoks oli sõit üsna seal samuses - samas aumehena mõtlesin, et sõidan ikka lõpuni. Jõnksatamine käis suht kogu sõit. Vahepeal ühe sirge peal sai ka nalja, olid taniel, linnuke ja keegi veel seal, lihtsalt sirge peal lappasid mehed ära, me linnukesega saime tervelt mööda kuidagi.
Tundus suht loterii kogu see sõit. Ei saanud ma aru, kuidas Linnuke nii taga oli tulemustes, sõitsime nagu samas tempos, ma mõtlesin, et ta minust ikka ees

Ja kuidas me kõik esimeestelt ringiga saime, jäi ka arusaamatuks. Ma olin neist omaarust ainult minutiga taga. Sama rääkis ka Janek.
Poleks tegu enduga, siis nõuaks kordussõitu mängusisesel rajal. Aga minu jaoks oli tegu ikka pika sõiduga, kus uni juba korralikult segas, et enam ei viitsi

Tanielile palju õnne, vägagi teenitud sarja võit! Mõtlesin juba peale essat sõitu, et Taniel lutib ära selle seasoni.
Sari üldiselt väga meeldis, ühtlustamissüsteem töötas suurepäraselt, rajad huvitavad jne. Suured tänud korraldajale, loodan, et saame mõnes järgnevas GTs veel sarnaste punnidega sõita. Jäi kripeldama, et oma stiilsete euroopa pillidega jaapani riisikuubikutele alla jäime