Est_RuLx kirjutas:Gran Turismos lihtne kopikas kokku ajada, Dirt'is läheb jube kaua aega sellise raha kokku ajamine.
Kui pikaks ajaks sa teeksid ühe ralli aktiivseks?
Nädal aega
Est_RuLx kirjutas:Gran Turismos lihtne kopikas kokku ajada, Dirt'is läheb jube kaua aega sellise raha kokku ajamine.
Kui pikaks ajaks sa teeksid ühe ralli aktiivseks?
pets2 kirjutas:Selles Dirt Rally Eesti viimane mis oli, sain ma küll sõita ka autoga, mis oli mul ostmata. Group B 4WD oli rally. Mul oli ostetud Peugeot 205. Tahtsin proovida Ford RS 200 ja saingi sellega rally ära sõita![]()
Mihkel äkki on seal seadetes miski nupp![]()
Ma prooviks heameelega seda Minit või Hyundayd, kui saaks tasuta. Tühja neist upgradidest, need ei mõju niikuinii - minu meelest, vähemalt mina küll aru ei saa. Siis ma annaks oma koha VW`s mõnele noorele andekale sõitjale
Mihkel0987 kirjutas:SUUR TEADAANNE! VW koos Red Bulliga on otsustanud tuua suurde mängu kogenud mehe......Raixi, kes hakkab võistlema meistritiitli eest!
Mundukiller kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:SUUR TEADAANNE! VW koos Red Bulliga on otsustanud tuua suurde mängu kogenud mehe......Raixi, kes hakkab võistlema meistritiitli eest!
Tohohsuutsid raixi isegi ära rääkida
Mihkel0987 kirjutas:Mundukiller kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:SUUR TEADAANNE! VW koos Red Bulliga on otsustanud tuua suurde mängu kogenud mehe......Raixi, kes hakkab võistlema meistritiitli eest!
Tohohsuutsid raixi isegi ära rääkida
Mitte mina....Red Bull
Nonii, kuida Rulx sinuga on?
Mihkel0987 kirjutas:UPDATE!
Hetkel on ralli lõpetanud 2 M-Spordi meest: Rulx ja Mihkel, kellest kiirem on Rulx ja tervelt 2 minuti võrra. Aega on veel palju ralli läbimiseks.
konka kirjutas:Kui paljud siis seda Mundu taktikat kasutavad? Perse läheb siis pannakse mäng kinni ja lajatatakse uuesti.
Sai ka ralli läbitud. Suht **** pidamine jääl ja lumel kuid asfaldil okidoki.
konka kirjutas:heheh. Siin võib ju kõike kirjutada, ega kodus ju keegi kõrval pole jälgimas
Mine Dirt Rally Meistrivõistlused 2017
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline