Linnuke kirjutas:Tegin Kreeka B grupi sõidust video. Ulmelist pole siin midagi, tuleb auto ainult teel hoida ja top 100 aeg käes
pets2 kirjutas:
Eriti julge minektundub nagu sa oleks seda rada 100x sõitnud - kõik peas
Linnuke kirjutas:Päris peas ei ole, mõni pisike aps oli sees ka sellepärast, aga ohtlikumad kohad olid küll meeles
aivo80 kirjutas:Kuidas see mäng puldiga muidu on? Ise proovisin ja väga ei õnnestunud tee peal püsida (mängisin läbi share play ka, et väga see proovimine ei päde mul). Kas vaja pult pooleks kangutada või saab rahulikult lebo asendis ka sõita?
konka kirjutas:aivo80 kirjutas:Kuidas see mäng puldiga muidu on? Ise proovisin ja väga ei õnnestunud tee peal püsida (mängisin läbi share play ka, et väga see proovimine ei päde mul). Kas vaja pult pooleks kangutada või saab rahulikult lebo asendis ka sõita?
Jah puldi pead pooleks kangutama ja sõrmeluud ka ära murdma. Soovitan ka väiksemad lapsed teise tuppa saata, sest kõige krõbedamaid sõnu hakkab suust lendama. Lebotamisest ära unistagi
aivo80 kirjutas:konka kirjutas:aivo80 kirjutas:Kuidas see mäng puldiga muidu on? Ise proovisin ja väga ei õnnestunud tee peal püsida (mängisin läbi share play ka, et väga see proovimine ei päde mul). Kas vaja pult pooleks kangutada või saab rahulikult lebo asendis ka sõita?
Jah puldi pead pooleks kangutama ja sõrmeluud ka ära murdma. Soovitan ka väiksemad lapsed teise tuppa saata, sest kõige krõbedamaid sõnu hakkab suust lendama. Lebotamisest ära unistagi
Kurat, siis igav.
Linnuke kirjutas:Dirt Rally 2.0 tuleb 26. veebruaril. Tundub et lihtsalt tuleb esimesele osale lisaks kuus rallit juurde, aga lubavad ka uut füüsikat - "You will need to rely on your instincts with the most immersive and truly focused off-road experience yet, including a new authentic handling model, tyre choice and surface deformation."
Ma juba ostsin ära selle
ChLoNiCaL-EST kirjutas:Linnuke kirjutas:Dirt Rally 2.0 tuleb 26. veebruaril. Tundub et lihtsalt tuleb esimesele osale lisaks kuus rallit juurde, aga lubavad ka uut füüsikat - "You will need to rely on your instincts with the most immersive and truly focused off-road experience yet, including a new authentic handling model, tyre choice and surface deformation."
Ma juba ostsin ära selle
Kindlasti hea mäng aga tehku nad oma füüsikat nii palju kui tahes - ikkagi on ebareaalne. Seda kinnitas mulle ka inimene, kes on sõitnud ringrajal F1 masinaga kui ka teiste sportautodega. Ta naerab vaikselt nende Timuka (no offence) suguste tugitooli racerite üle, kes hindavad mängude füüsikat realistlikuks.
NFSTimukas kirjutas:ChLoNiCaL-EST kirjutas:Linnuke kirjutas:Dirt Rally 2.0 tuleb 26. veebruaril. Tundub et lihtsalt tuleb esimesele osale lisaks kuus rallit juurde, aga lubavad ka uut füüsikat - "You will need to rely on your instincts with the most immersive and truly focused off-road experience yet, including a new authentic handling model, tyre choice and surface deformation."
Ma juba ostsin ära selle
Kindlasti hea mäng aga tehku nad oma füüsikat nii palju kui tahes - ikkagi on ebareaalne. Seda kinnitas mulle ka inimene, kes on sõitnud ringrajal F1 masinaga kui ka teiste sportautodega. Ta naerab vaikselt nende Timuka (no offence) suguste tugitooli racerite üle, kes hindavad mängude füüsikat realistlikuks.
Las ta olla sõitnud, ega päris lahingutes osalenud naeravad ka sõjamängude peale, mis realismi üritavad. Ei tunne sa G-jõude ega surma kui kuuli saad või ei kaota oma kalleid eurosid kui linnaehitus simulaatoris tornaado läbi külvab. Tänan, et nii pole, muidu ma ei mängiks mänge ka, kui oleks nii riskantne. Ei taha ette kujutadagi, kui meie sõidud sellisel kujul nagu on, pärisellu üle kanda. Foorumi hukkunute mälestamise alafoorum oleks siin ilmselt kõige populaarsem foorumi osa, kui oleks teema nii, et mängud oleksid füüsikaliselt realistlikud. See mida mängu tegijad päriselt ette saavad tuua, oleneb muidugi firma käekirjast, kuidas nemad seda ette kujutavad.
Ma ei taha nagu kohe uskuda, et Kazunori, kellel on mitmed 24h sõidu kogemused seljataga GT3 ja GT4 autodega, ei tea mis teeb (Kazunori elu tean nagu kõigist mänguloojatest paremini, oskan kommenteerida, teiste osas jään vastuse võlgu.) Ja tal see Porsche 996, LFA Nürpa, 2005 Ford GT ning Nissan GT-R ka olnud. Rehvimudel vajab siiski veel arendamist Polyphonyl, muidu muu on nagu füüsika seaduslikult loogiline. Neid enda arust Prosid sõitjaid teada ka, kel mängudega kogemust napib ning siis kiruvad, et ei kunagi ei millagi jne. Küsi pigem temalt, kui palju kogemust on tal sõidusimulaatoritega?See oleks põnevam vastus ja vb aitaks tema sõnu ka uskuda.
Aga teemast,
Mul ka Dirt Rally 2.0 juba eeltellitud pikemat aegaLihtsalt juba seetõttu, et CMR 2.0 oli mu esimene ise ostetud mäng üldse
Nostalgia maiguline mängunimi sai minu rahakoti avatuks.
NFSTimukas kirjutas:Samuti paneb ka mõtlema, et paljud simulaatoriks nimetavad mängud on testitud oma ala proffide poolt, füüsika pool siis.
Nikson kirjutas:Eestis vist paar meest on teadete põhjal F1 autoga sõitnud, Asmer ja Korjus?
Aga kas on siis mõtet vaielda. Esiteks kas see teema just selleks parim on. Ja ega Timukas on niikuinii teatud mängu fanboy ja kui ongi midagi kehvasti, siis ta lihtsalt ei näe seda. Mängime seda mis on.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist