Mundukiller kirjutas:Ah mis seal siis ikka, teeks juba kohe 24h sõidu![]()
Rajareits kirjutas:Sõidu ajal sai Hunduga arutatud, et kuskil võrgupeol oleks ju pull meeskondadega teha 24h.
Nikson kirjutas:Rajareits kirjutas:Sõidu ajal sai Hunduga arutatud, et kuskil võrgupeol oleks ju pull meeskondadega teha 24h.
No PS4 peal saab share playd teha tunni kaupa.
Rajareits kirjutas:Nikson kirjutas:Rajareits kirjutas:Sõidu ajal sai Hunduga arutatud, et kuskil võrgupeol oleks ju pull meeskondadega teha 24h.
No PS4 peal saab share playd teha tunni kaupa.
Ehk korda-mööda, teine vaatab pealt?
Imeline maailm.
NFSTimukas kirjutas:Selles võrgupeo ideesse kuulub ainult GT6 või muud sõidumängud ka?
Rajareits kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Selles võrgupeo ideesse kuulub ainult GT6 või muud sõidumängud ka?
Ma arvan et selleks on paremaid mänge..
Rajareits kirjutas:Aga need ju kõik ainult konsoolikad..?
Oma kogemuste järgi ei julgeks küll konsooli peal asju usaldada..
Tegelikult tahaks ma sellist sõitu, kus on ka insener jm. Istud ise prillidega autos, HUD on puudu. Ainult see mida ise näed. GT6s see veel poolik, muidu võiks nigu olla. Ja siis insener ütleb Sulle aegu, kohti jm ..
Rajareits kirjutas:Aga need ju kõik ainult konsoolikad..?
Oma kogemuste järgi ei julgeks küll konsooli peal asju usaldada..
Tegelikult tahaks ma sellist sõitu, kus on ka insener jm. Istud ise prillidega autos, HUD on puudu. Ainult see mida ise näed. GT6s see veel poolik, muidu võiks nigu olla. Ja siis insener ütleb Sulle aegu, kohti jm ..
XXX kirjutas:pekki kus igatsen teiega sõitmist, mis siis et sõidus olin nagu olin![]()
kasvõi selle läbu pärast mis tihti lobbys käis ja üldse.
lõbus oli ikka.
ps3 müüsin ammu maha. nelja peal ju mänge pole... aega ka vähe nagunii...
Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist