Tehtud.NFSTimukas kirjutas:Tahaks foorumi modedelt ka tähelepanu, et saaksin etappidele eraldi teemad teha, tänud.
Tehtud.NFSTimukas kirjutas:Tahaks foorumi modedelt ka tähelepanu, et saaksin etappidele eraldi teemad teha, tänud.
Mihkel0987 kirjutas:KUS ON SAAREMAA???
Kui Saaremaad pole, siis ma keeldun osalemast.
Mihkel0987 kirjutas:No siis.... Mihkel0987/Saaremaa/Kadakas
NFSTimukas kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:No siis.... Mihkel0987/Saaremaa/Kadakas
Kadakas?
Saaremaa rada muidu sõiduvalmis ka minu profiililt.
Mihkel0987 kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:No siis.... Mihkel0987/Saaremaa/Kadakas
Kadakas?
Saaremaa rada muidu sõiduvalmis ka minu profiililt.
Kadakas on eratiim. Pane see ka ikka kirja.
SpcVnd kirjutas:Muidu on lõbus, aga... selliste rakettide etappidel oleks hea, kui saaks kasutada ghostiks minemist. 300 pealt alla pidurdades tekivad paratamatult paugud ja siis on finito kuna sõit on nii lühike
Hundikutsu kirjutas:Kuna võistlus toimub sisuliselt koduõuel ja sai korraldajale lubatud, siis registreerin ennast üheks etapiks Hundikutsu/Järvamaa.
Ringtee juures on jah müstilised rajad, ilmselt kadus seal nii mõnigi google auto ära ja nii see segadus kaardistamisel tekkisNFSTimukas kirjutas:Seoses Paide etapiga oli see jama, et google ja delfi kaart tunnistavad erinevaid Paideid. Enne ringteed on müstilised teed google kaardil delfi oma jaoks, kuigi Delfi kaart tavaliselt rohkem teid näidanud ja viimased rajad just selle abiga teinud. Kaardil, mis peaks teekonda näitama, punane joon pole enne ringteed õige.
NFSTimukas kirjutas:Ja ainult üks punkt lahutas mind sarjavõidust.Nii vähe jäi vajaka.
olly1 kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Ja ainult üks punkt lahutas mind sarjavõidust.Nii vähe jäi vajaka.
![]()
Poleks sa Janekuga seal mökerdanud, siis vb oleks seisud teised...
Ma juba enne viimast kolme sõitu vaatasin, et seisud head. Aga kuna kõik need sõidud läksid sinna samusesse, siis ei uskunud küll, et napp võit ikka ära tuleb
Sari muidu oli äge, mulle meeldis. Idee ja teostus hea ja igav rajal kunagi ei olnud. Miinuspoolele jääbki ehk suur õnnetuste/sigatsemiste hulk, mis kohati muutis hea koha saamise loteriiks. Samas vaevalt seal keegi midagi meelega tegi, lihtsalt ehk sõideti kohati liiga julgelt. Rajad kitsad ja sõidud lühikesed, plekimõlkimine vist ongi võimatu
Tänud korraldajale
Mine Sprindi meistrid: Eesti Tuur
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist