Nikson kirjutas:Ma täna jälle pleisi taga. Teeks väikese testika, et kuidas nägemistega ja muuga on. Kes viitsivad, siis võiks kell 22.20 valmis olla. Toa teen open lobbysse.
NFSTimukas kirjutas:Nikson kirjutas:Ma täna jälle pleisi taga. Teeks väikese testika, et kuidas nägemistega ja muuga on. Kes viitsivad, siis võiks kell 22.20 valmis olla. Toa teen open lobbysse.
Et täna kell 22.20, kui õigesti aru saan?
Nikson kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Nikson kirjutas:Ma täna jälle pleisi taga. Teeks väikese testika, et kuidas nägemistega ja muuga on. Kes viitsivad, siis võiks kell 22.20 valmis olla. Toa teen open lobbysse.
Et täna kell 22.20, kui õigesti aru saan?
Eilne on vist juba hilja ja homme juba esimene etapp.
Hundikutsu kirjutas:Viimast registreerumiskohta keegi eriti ei taha, tuleb ise siis võtta Hundikutsu/Hundikutsu/GT6 Metallic 016 (Roheline)/82
Juuni etappide osalus pole kindel.
wirxikas kirjutas:Äkki peaks nende ise tehtud radadega proovima sellist asja, et kõik tõmbavad need rajad endale reaalselt kõvakettale. Muidu nad vist kuskil mingis buffris või neti cache-is???Ehk võib see aidata? Kindlalt ei tea, kui keegi targem, võib ümber lükata
Hundikutsu kirjutas:Tirisin selle raja Niksoni alt, nüüd tekkis küsimus, kus ta mul siis asub, kas HDD peal või kusagil buffrisSegaseks läheb GT maailm.
Nikson kirjutas:Küsiks siin veel korra, et kas teeb veel lisaks kuuele etapile mingil rajal ühe?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist