SpcVnd kirjutas:Vabandan rumala küsimuse pärast, aga...
+105kg
(459kg) - 1970 Honda Z Act - SpcVnd
kas see tähendab, et kokku pean kaaluks panema 564kg?
Nikson kirjutas:Tundub, et minu pannile on võrreldes neljapäeva testiga kilosid vist juures. Neljapäeval niigi olin tagaotsas. Eks sõiduoskustes ka muidugi asi. Ja kindlasti seadistamises, aga olen liiga mugav, et seadistada.
Nikson kirjutas:Tundub, et minu pannile on võrreldes neljapäeva testiga kilosid vist juures. Neljapäeval niigi olin tagaotsas. Eks sõiduoskustes ka muidugi asi. Ja kindlasti seadistamises, aga olen liiga mugav, et seadistada.
olly1 kirjutas:Nikson kirjutas:Tundub, et minu pannile on võrreldes neljapäeva testiga kilosid vist juures. Neljapäeval niigi olin tagaotsas. Eks sõiduoskustes ka muidugi asi. Ja kindlasti seadistamises, aga olen liiga mugav, et seadistada.
Ega see seadistus ka ulmelt ei päästa, eile huvipärast näppisin lisaks enda kohvimasinale Janeku punni ja sinu daihatsut. Mässasin mis mässasin, ikka willowi rajal oli minu suzu teie omadest ca 2 sekki kiirem ringi peale.... Rajad, sõitjad ja seaded muidugi erinevad ja ehk see kilode ühtustamise süsteem paneb asjad paika (oma asi mitmendaks etapiks).
NFSTimukas kirjutas:Rääkides ilmast tulevastel sõitudel, tutvustan täiesti erapooletut süsteemi, mis meile ilma hakkab tegema radadele, kus seda teha saab.
- Stardiilm 0% (selge ilm) kuni 100% (vihmane ilm) numbrid 0-100, kuna saab seadistada 10, 20, 30 jne, siis ümardan.
- Ilma muutlikus fixed (alati sama) kuni 10 (väga muutlik) numbrid 0-10
- Rajakatte niiskus 0% (kuiv) kuni 100% (uputus) numbrid 0-100, kuna saab seadistada 10, 20, 30 jne, siis ümardan.
- Kõik numbrid valib siis erapooletult selline tore ja mulle juba pikalt ustav olnud veebileht https://www.random.org/
Saab tulema huvitavaid ilmaolusid ja kui on küsimusi, esitage. Kõik see läheb üles ka peapostitusse.
EDIT:
On siis idee teha viimase etapina 3h kestvust. Sõit algaks erandjuhul 21.30 (lõppeks heal juhul 00.30) ja toimuks reedel 27.mai. Punktid jagunevad topelt ka, et 5p = 10p.
- Jätkaks traditsiooni lõpetada sarja kestvussõiduga
- Reedel, sest see on ametlik endude päev.
- Ja see oleks ka ilmselt ainuke etapp, kus on vajadus ka boksis käia mitte vihma pärast.
olly1 kirjutas:Endu idee hea, aga mina 3.06 sõita kahjuks ei saa, ei viibi pleissi juuresSinna muidugi veel aega, aga vb mõnele veel ei sobi reedene päev, siis oleks hea, kui päev ümber tõstetaks, kui mitte siis pole ka hullu, lihtsalt jätan vahele. Elan siis Janekule kaasa, viibin ilmselt tema juures see õhtu
NFSTimukas kirjutas:olly1 kirjutas:Endu idee hea, aga mina 3.06 sõita kahjuks ei saa, ei viibi pleissi juuresSinna muidugi veel aega, aga vb mõnele veel ei sobi reedene päev, siis oleks hea, kui päev ümber tõstetaks, kui mitte siis pole ka hullu, lihtsalt jätan vahele. Elan siis Janekule kaasa, viibin ilmselt tema juures see õhtu
Ümber tõsta saab veel küll, nagu näiteks siis teha kava kohaselt kolmapäeval see sõit ära, ehk 8.juuni.
wirxikas kirjutas:Kas sul tabel automaatselt viskab järjekorda? Kui ei, siis mul valem selleks olemas.
NFSTimukas kirjutas:wirxikas kirjutas:Kas sul tabel automaatselt viskab järjekorda? Kui ei, siis mul valem selleks olemas.
Automaatselt ei aga kõlbab mulle ka nii kuidas ma sain ja saan selle.
wirxikas kirjutas:NFSTimukas kirjutas:wirxikas kirjutas:Kas sul tabel automaatselt viskab järjekorda? Kui ei, siis mul valem selleks olemas.
Automaatselt ei aga kõlbab mulle ka nii kuidas ma sain ja saan selle.
OK!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline