Mis nipid ja trikid? kus foorumis see on?
SpcVnd kirjutas:Mis nipid ja trikid? kus foorumis see on?
Nikson kirjutas:wirxikas kirjutas:Pane mulle see Subaru punn kirja.
lees00 kirjutas:ma regasin 16 märts ka end. Paneks veelkord siis end kirja
SpcVnd kirjutas:pane mulle ka Subaru - jään oma margile ustavaks
EDIT: krt reeglite muudatus tehtud...peab siis vaatama hakkama...
Linnuke kirjutas:Proovi preemiakilodega varianti ka vastavalt sõidu tulemustele. Sest autod võivad võrdsed olla, aga sõitjad ikka pole. Sveni sarjas oli päris hea see muutuv PP ja oli huvitavaid võidusõite.
olly1 kirjutas:Linnuke kirjutas:Proovi preemiakilodega varianti ka vastavalt sõidu tulemustele. Sest autod võivad võrdsed olla, aga sõitjad ikka pole. Sveni sarjas oli päris hea see muutuv PP ja oli huvitavaid võidusõite.
Ma pooldan ka Linnukese ideed. Kilodega mängimisega muidugi see teema, et autodel peab ka siis mingi varu olema. Ma saan oma cappucinole ainult 50kg veel panna.... ja kui ikka liiga kiire, siis ainus variant HPsid piirata. Lisaks ehk peaks selle nitro asja üle mõtlema. Sain aru et paljud unustasid selle üldse panna jne.... tekitab omajagu segadust. Ega autode päris kiirus väga välja ei peegelda ka, sest nitroga saad 15s parema ringi, krt seda aru saab, millal, kui palju ja kas üldse seda lõpuks keegi kasutab
SpcVnd kirjutas:Daihatsu Move SR-XX 2WD on sul kahes kaalukategoorias. ja mis need kaalud üldse tähendavad? millele liita tuleb?
SpcVnd kirjutas:et nagu parandad vea ära ja siis kirjutad vastuse nagu poleks midagi olnud ja ma olen lollakas?![]()
tase
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist