Seasonal evente tuleb iga 2 nädala tagant 4 tükki, edetabel ka avatud samakaua ja rohkemgi. Ainult üks neljast valin loosiga välja. Auhinnad hundikutsule.

Täna hiljemalt ma tegelen sellega.
NFSTimukas kirjutas:Kerge idee nüü sel teemal, et teeks iga seasonal eventide väljapanekust ühe arvestuslikuks minu Väljakutsete edetabeli jaoks. Seasonal eventid oleks praegu neile, kes karti ei viitsi, näiteks ja registreerimine toimuks GT6 siseses foorumis, sest olen teada saanud, et isegi praegu pole osadel plaani siia foorumisse registreerida.
Seasonal evente tuleb iga 2 nädala tagant 4 tükki, edetabel ka avatud samakaua ja rohkemgi. Ainult üks neljast valin loosiga välja. Auhinnad hundikutsule.Peamiselt raha, kui mitu korda üritada.
lees00 kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Kerge idee nüü sel teemal, et teeks iga seasonal eventide väljapanekust ühe arvestuslikuks minu Väljakutsete edetabeli jaoks. Seasonal eventid oleks praegu neile, kes karti ei viitsi, näiteks ja registreerimine toimuks GT6 siseses foorumis, sest olen teada saanud, et isegi praegu pole osadel plaani siia foorumisse registreerida.
Seasonal evente tuleb iga 2 nädala tagant 4 tükki, edetabel ka avatud samakaua ja rohkemgi. Ainult üks neljast valin loosiga välja. Auhinnad hundikutsule.Peamiselt raha, kui mitu korda üritada.
Juba ette teada, et Hundu saab auhinnad?
Mine Esmaspäevased väljakutsed
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist