Kommentaar sõidu või tsirkuse kohta? Mul tänase põhjal vist viimast.

Algus oli nagu paljulubav.
Kvalis tegin ühe ringi kuna mind ei suudetud skypeis rahule jätta ja sain head ööd öelda. Kvalis tuli siiski arvestatav koht.
Esimese sõidu esimesed ringid näitas mu kastikas, et on PP lisa saanud ja nagu oli konkurentsivõimeline, oli. Kuni jõudis kätte hetk, mil rehvid kulunud olid natuke. Olin unustanud Mount Panorama probleemid kõrguste vahetumistega ja tulid need sõidu ajal valusalt meelde, driftimisega. Kisusin juba täitsa teist autospordi ala harrastama, viimaks seda nagu tegingi.

Lisa hobused on löönud mu kergelt ülejuhitavust pooldava seade ülimalt ülejuhitavaks kuni rehvi mingi 3 ringi oli maha sõidetud. Peale eelviimast boksi oli teada, et viimasest kohast kõrgemat ei saa ja läksin auto soovide mööda, ehk külg ees lõpuni.
Teine sõit, võtsin vastu 200kg sangpomme kasti. Ja mind lolli

Vedrustus, nagu eelnevalt mainisin, oli seadistatud kergelt ülejuhitavaks. Tänase PP-dega juurde tulnud hp-d muutsid selle ülimalt ülejuhitavaks ja arvake, mis juhtus, kui 5% raskust eest ära võtta ja auto taha panna?
Hoiatan, mu kastikas järgmine etapp on täiesti teises vormis. Kui just pole väga mägisel territooriumil toimuv etapp.

Ärge öelge, et Matterhorn tuleb

Ei julge vaadata ka ise.