paalikas kirjutas:Steamis olemas, aga ootan konsoolile. Pole nagu mötet topelt osta. Kindlasti on hea, ei kahtle selles
Kuramus kui nüüd kommentaare uskuda, siis väga kehva mänghttp://store.steampowered.com/app/354160/
Dirt olemas ja mängin aegajalt, ning ei saa ühtegi paha sõna öelda
NFSTimukas kirjutas:Mina ootaks pigem Dirt Rally konsoolile ära, ehk mina kui vaene inimene rahakoti poolest.
Dirt Rally on autode osas mitmekesisem ja rallifüüsika on ka seal tõestatud Richard Burns Rally järglaseks.
paalikas kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Mina ootaks pigem Dirt Rally konsoolile ära, ehk mina kui vaene inimene rahakoti poolest.
Dirt Rally on autode osas mitmekesisem ja rallifüüsika on ka seal tõestatud Richard Burns Rally järglaseks.
Richard Burns rallist on Dirt küll ikka palju palju lihtsam. Ma ei tea kes seda järglaseks nimetab, aga tundub et nad pole RBR ise mänginud.
Dirt ralli muidu vägagi ok mäng, nii pildis kui füüsikas. Rajad on mõnusalt pikad ja lisaks on mäkketõus, ning rallikross, mida oma pundiga kindlasti lahe lasta. Autode valik minumeelest natuke väike, kuid mäng seni on täienend pidevalt, ehk tuleb juurde. Natuke tüütu on karjäär, aga sõita saab kõike ka kohe. Soovitan.
paalikas kirjutas:Mõtlesin, et mis siis ikka, ostan ära, aga kuramus pole Fanateci tugegi ps4 peal![]()
![]()
pets2 kirjutas:paalikas kirjutas:Mõtlesin, et mis siis ikka, ostan ära, aga kuramus pole Fanateci tugegi ps4 peal![]()
![]()
Oot see siis, et saagi rooliga mängida? Siis küll jama.
Dirt Rally ei leia kuskilt müügist
paalikas kirjutas:
Lootust on, et tuleb ka konsoolile minu rooli tugi
Nikson kirjutas:paalikas kirjutas:
Selleks ajaks on loodetavasti mäng ka odavam juba. Kibelen ka ära ostma, aga õnneks veel pole.
paalikas kirjutas:Nikson kirjutas:paalikas kirjutas:
Selleks ajaks on loodetavasti mäng ka odavam juba. Kibelen ka ära ostma, aga õnneks veel pole.
Stores ju täitsa olemas.
karacer kirjutas:Proovin arvutipeal ära eks paistab siis kas ostan või mitte
paalikas kirjutas:konka kirjutas:Imelik tundus see mäng kuidagi
Kuidas imelik? Täpsustad ehk
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist