paalikas kirjutas:See damage, mis ei toimi normaalselt on ka arusaamatu, miks seda kasutatakse üldse?
Niigi aeglane, sõidetakse punaseks ja siis saad veel mingi jooneületuse eest lise sekundeid![]()
Korralik kompott.
SpcVnd kirjutas:mis alonso-massa vinguduett siin nüüd lahti on? heavy damage ei tee mitte asja huvitavamaks vaid peaks panema mõtlema, kuidas sõidetakse ja teistesse normaalselt suhtuma, mitte igaal võimalusel jõuga trügima.
paalikas, kui sa nii aeglane oled, siis miks sa üle joone lased, kui on teada, et see on keelatud? ma saan aru, et kiiret ja ergast masinat on raske ohjeldada, aga mis mure sinul on? kui sa praegu üritad vihjata, et sind sõideti punaseks ja sellest tulenevalt läks üle joone, siis see on pullikaka - punase masinaga ei sõideta kiireid ringe vaid minnakse boksi. ja teiseks - kui sind punaseks sõidetakse, siis esitatakse kaebus. PP tasakaalustab asja vägagi hästi - tänane powwa vs hundu testimine näitas seda ilmekalt
konka kirjutas:SpcVnd kirjutas:mis alonso-massa vinguduett siin nüüd lahti on? heavy damage ei tee mitte asja huvitavamaks vaid peaks panema mõtlema, kuidas sõidetakse ja teistesse normaalselt suhtuma, mitte igaal võimalusel jõuga trügima.
paalikas, kui sa nii aeglane oled, siis miks sa üle joone lased, kui on teada, et see on keelatud? ma saan aru, et kiiret ja ergast masinat on raske ohjeldada, aga mis mure sinul on? kui sa praegu üritad vihjata, et sind sõideti punaseks ja sellest tulenevalt läks üle joone, siis see on pullikaka - punase masinaga ei sõideta kiireid ringe vaid minnakse boksi. ja teiseks - kui sind punaseks sõidetakse, siis esitatakse kaebus. PP tasakaalustab asja vägagi hästi - tänane powwa vs hundu testimine näitas seda ilmekalt
Kui ma ka osaleks siis sa ei jõuaks minu vingumist ära kuulataEhk mäletad 90-ndatest
SpcVnd kirjutas:konka kirjutas:SpcVnd kirjutas:mis alonso-massa vinguduett siin nüüd lahti on? heavy damage ei tee mitte asja huvitavamaks vaid peaks panema mõtlema, kuidas sõidetakse ja teistesse normaalselt suhtuma, mitte igaal võimalusel jõuga trügima.
Kui ma ka osaleks siis sa ei jõuaks minu vingumist ära kuulataEhk mäletad 90-ndatest
ja selle postituse mõte oli...
powwa25 kirjutas:paalikas kirjutas:See damage, mis ei toimi normaalselt on ka arusaamatu, miks seda kasutatakse üldse?
Niigi aeglane, sõidetakse punaseks ja siis saad veel mingi jooneületuse eest lise sekundeid![]()
Korralik kompott.
kuuldatavasti heavy dam teeb asja põnevaks
Aga see rohkem kahe otsaga asi. Näiteks minu auto saab väikese kõksu, siis kohe punane ja teisel autol pole midagi viga.
lamp kirjutas:hundu ja powwa pp ongi ühtlasem jupowwa on stabiilselt viimane olnud 3 söitu ja hundul on maha keeratud.
Ja see et teeb punaseks paneb kuidagi arvestama? noohei pane ju. Ntx esimese söidu teine kurv, kohe alguses..linnuke ja paalikas tegid burgerit mulle, kurvi jöudes poleks ma nö järgi lasknud siis vast 3est 2 oleks kindlasti punasena lahkunud, aga jätkuvalt söidab siis tüüpe kes ei lase järgi ja on vöimelised ka siis küljed kokku panema kui söidad sirgepeal ideaali peal, ei kata ega midagi ja mööda söidu ajal lihtsalt köksavad küljed kokku. Vöi kui kurvis läheb lappama siis ei lasta järgi, vaid oi oi kurat näe puksis välja mind kui ma olin ees pool. Kuigi tegelt läheb pill 2-3x kurvi keskel libisema, ja kuidagi vingerdab ennast ideaali peale tagasi..paraku nii on.
paalikas kirjutas:Miks alati kohe arvatakse, et vingumine on kui siin oma arvamust avaldad?
SpcVnd kirjutas:PS. seda ma mõtlesin, et mis imelik asi see on, et Cenno hommikul siin seletab - miks sa tööl ei ole!? Teised juba lahmivad kaupa peale
Noel kirjutas:PS: ainuke asi mida palun sul kaaluda, kui punaseks sõitja jääb otsusega süüdi, siis saaks ta võrdväärselt ajalise kaotuse punaseks sõidetuga. (if you get my point)
Noel kirjutas:Fain, sinu reeglid on reeglid, mis parata...aga vaatame hooaja lõpus kuhu see 1 punkt kaldub ja kas,kui yldse mingit mõju avadab
Mine Decade Retrospect - Remembering The 2000's
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist