Mõlemad sõidud siis kokku võtaks sellise sõnaga: HIRMUS
Miks? Sest Mount Panorama rada kulgeb mööda järskusid nõlvasid mida tavalise autoga ei näe, mina oma masinalt nägin ja kui valgeks läks, oioioi. Teiseks, allamäge kurvid, auto mass ja raskuskese, mis on suur ja kõrge, oli peaaegu igas kurvis tunda. Mõndades kohtades tõusis auto lendu ka ja oh juudas, saaks vaid ainult enne seina pidama

Vabandan siis arvukate jooneületuste pärast ka seetõttu

1.sõit,
Tulemus oli ootuspärane, 7.koht ja taevas oli võrratu ning nõlvalt alla vaade ka. Ei saa aru, mis see Nikson üritas, kui mind mööda tahtis lasta. Tõmbas siis nagu mu murule, arvates, et tulen teiselt poolt. Muidu puhas sõit, Toyota andis endast kõik ja iga 5.ringi tagant tuli boksis käia, rehv ei pidanud kauem. Esimest korda boksi minnes sattusin liiga murule ja siis tõmbasin end rehviseina kinni. Juhtub, aga järelikult pidi nii minema.

2.sõit,
Tulemus oli selles natuke parem kui ootasin, ka puhas sõit. Taktika oli 4.ringil boksis käia, olin sunnitud seda tegema ka, 8.ringi ei kesta isegi SH rehvidega see auto nii kaua

Midagi väga rohkem muljetada ei olegi, vägagi vahejuhtumiteta oli see sõit nagu.