Väga viimasele hetkele ei tasu jah jätta, muidu võib ebaõnnestunud valikute tõttu sari ebahuvitavaks muutudalamp kirjutas:vötan ka vaikselt hoogu et listi teha, veel pole isegi mängu käima pannud
Hundikutsu kirjutas:Väga viimasele hetkele ei tasu jah jätta, muidu võib ebaõnnestunud valikute tõttu sari ebahuvitavaks muutudalamp kirjutas:vötan ka vaikselt hoogu et listi teha, veel pole isegi mängu käima pannud
SpcVnd kirjutas:lisaks peaks vältima masinaid, millel poes kaalu kuvatud ei ole. Olgugi, et peale ostu selgub, et kõik on nagu korras, siis mina ei näe seda kuskilt ja ma ei ole huvitatud nende ostmisest, et kontrollida
Mis mõttes pakud oma suure garaaši teenuseidNFSTimukas kirjutas:SpcVnd kirjutas:lisaks peaks vältima masinaid, millel poes kaalu kuvatud ei ole. Olgugi, et peale ostu selgub, et kõik on nagu korras, siis mina ei näe seda kuskilt ja ma ei ole huvitatud nende ostmisest, et kontrollida
Ma võin enda suure garaaši teenuseid pakkuda kui keegi väga tahab ilma kaaluta masinat.
Sellega tekiks see olukord, et sa röövisksid teistelt 2 päeva masina seadistamise aega, kuna ei saa enne sinu autode listi ka teistele masinaid loosida.Noel kirjutas:Saadan listi 13.09 kui sobib.
Hundikutsu kirjutas:Sellega tekiks see olukord, et sa röövisksid teistelt 2 päeva masina seadistamise aega, kuna ei saa enne sinu autode listi ka teistele masinaid loosida.Noel kirjutas:Saadan listi 13.09 kui sobib.
Kui teised sellega nõus on, siis ei tohiks probleemi olla, aga eks Sven täpsustab ise, kui ta sünnipäevast piisavalt taastunud on
Noel kirjutas:Saadan listi 13.09 kui sobib.
lamp kirjutas:Eile mötlesin ja söitsin, tulemus sitta kah... tuleks see kord siis autoga "porgand vol.2" Kui osalejad ja köik vöimas Spc on nöus siis kustutaks kogu listi ja vötaks endale masinaks Impreza wrx sti spec-c type RA 05.
Lihtsalt pöhjusel... Own one, drive one.. nagu ka eelmise porgandiga.
Mine Decade Retrospect - Remembering The 2000's
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline