Linnuke kirjutas:Kas Renault Sport masinad sobivad või on see tuuningufirma? Mõtlen siis Clio V6 24V '00 mitte mingeid Trophy masinaid.
Noel kirjutas:Mulle ei jõua ikka kohale milliste kriteeriumite järgi sa NFSi masinaks nii "eriliseks" pead, see, et ta on kastikas, so what? vaadates kuidas tema kastikas liigub siis võiks ju hoopis temast aeglasemad masinad "eriliseks" liigitada ja otse listi saada...
Nikson kirjutas:Noel kirjutas:Mulle ei jõua ikka kohale milliste kriteeriumite järgi sa NFSi masinaks nii "eriliseks" pead, see, et ta on kastikas, so what? vaadates kuidas tema kastikas liigub siis võiks ju hoopis temast aeglasemad masinad "eriliseks" liigitada ja otse listi saada...
No kui selle kastika vastu on mõnel veel huvi, siis loos määrab, kes selle omale saab.
Noel kirjutas:Nikson kirjutas:Noel kirjutas:Mulle ei jõua ikka kohale milliste kriteeriumite järgi sa NFSi masinaks nii "eriliseks" pead, see, et ta on kastikas, so what? vaadates kuidas tema kastikas liigub siis võiks ju hoopis temast aeglasemad masinad "eriliseks" liigitada ja otse listi saada...
No kui selle kastika vastu on mõnel veel huvi, siis loos määrab, kes selle omale saab.
No kehtestaks kõigile yhesugused reeglid ikka, juba hakkab mingi jura pihta...
NFSTimukas kirjutas:Äkki siis jätate ühe neist autodest mulle ka, kui juba minult autosid röövida tahetakse.![]()
Loodan, et cenno rahul, et mul ka list olemas nüüd:
Mine Decade Retrospect - Remembering The 2000's
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist