pets2 kirjutas:Tänan Nikson. Ja nüüd küsimus: sul on käes raha aint ühe mängu jaoks! Sa tead et sa mõlemat ei osta kunagi - sinu valik
No momendil eelistan mina Driveclubi. See on minu jaoks selline pinget pakkuv mäng. Meenutab Gridi ehk olemuselt. Ilma efektid on vihmaga parimad, mida olen autosõidu mängudes näinud. Oleks see lobby värk ka olemas oleks seltskonnaga koos päris huvitav isegi.
Project Carsi kohta ei ütle midagi, kuna pole seda eriti mänginud. Kui aga plaan kambaga kaasa sõita, siis seal saab korralike võistlusi korraldada vist. Eks ta harjumatum on, kui GT-ga harjunud oled. Aga puldiga on keerulisem sõita, kui rooliga, nagu olen aru saanud. Kas seal ka sarju tegema hakatakse ja kui sõidetav see olema saab, ei tea veel. Päris abideta keeruline sõita mõningate autodega. Seal muidugi palju huvitavat, mida ka liikur on teemas maininud. Rattad lendavad alt ära, mootor jookseb kokku jne.
Driveclub haaras mind kohe kaasa, Project Card peletas veidi eemale, aga peab puldi tundlikuse omale sobivaks sättima ja uuesti kunagi proovima.
Kui sul Pets on PS4 ja tahaksid mänge proovida, siis PS4-l on share play võimalus ja kui nett normaalne saaksid minu mänge oma PS4 peal proovida ja ise veenuda.
Kindlasti pole PC halb mäng. Lihtsalt mina pole suvatsenud tõsiselt uuesti proovida.