soulbleed kirjutas:Kohustus on iga autoga sõita kaks etappi.
Kas 2 järjestikust etappi?

soulbleed kirjutas:Kohustus on iga autoga sõita kaks etappi.
Linnuke kirjutas:soulbleed kirjutas:Kohustus on iga autoga sõita kaks etappi.
Kas 2 järjestikust etappi?
Autot millega esimesena rajale tullakse enam vahetada ei tohi.
Noel kirjutas:Kas qualy võiks olla 5min ja sõit 55min? kas see oleks teie sarjaomanike puhul läbimõeldav?
Ja kui on võimalus alustada varem, mis oleks sper, siis kas võiks anda sellest juba vastavas teemas aegsasti teada
Nikson kirjutas:Mida see punkt siis tähendab?Autot millega esimesena rajale tullakse enam vahetada ei tohi.
Nikson kirjutas:Milline kvali välja näeb? Ei märganud seda punkti vist teemas.
wirxikas kirjutas:Nikson kirjutas:Milline kvali välja näeb? Ei märganud seda punkti vist teemas.
Kvali on koos rajal ja viimasest kurvist. Lasen soulil infosse ka panna.
Noel kirjutas:wirxikas kirjutas:Nikson kirjutas:Milline kvali välja näeb? Ei märganud seda punkti vist teemas.
Asi mida ma ei tahtnud kuulda At Allsaame hakkama ehk
Noel kirjutas:Kohe tuleb lees, kes teavitab, et tema pooldab 23:45 algust, väga normaalne algusaeg ju, sest mitte keegi ei pea kell 06 ärkama![]()
wirxikas kirjutas:Nikson kirjutas:Milline kvali välja näeb? Ei märganud seda punkti vist teemas.
lamp kirjutas:Tulen siis ka seda söitma brz-iga, Ma saan öigesti aru et base modelid ei ole teema?
EDIT: siis on teema, nii et base ja roosa it is then.
NFSTimukas kirjutas:Mu osalemine võib muutuda keeruliseks, kui mu töökoha elupaigas telekat pole ja lühikeseks ajaks sinna ka just ei lähe.Teine vajalik asi, internet, olemas aga teleka olemasolu proovin välja uurida ja loodetavasti saan ikka rajale.
NFSTimukas kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Mu osalemine võib muutuda keeruliseks, kui mu töökoha elupaigas telekat pole ja lühikeseks ajaks sinna ka just ei lähe.Teine vajalik asi, internet, olemas aga teleka olemasolu proovin välja uurida ja loodetavasti saan ikka rajale.
Seoses aegunud dokumentidega, esimese vooluga ma sinna tööle ei saa, kahjuks kui ka õnneks saan kindlalt osaleda sel ajal toimuvatel etappidel.
Pole hullu midagi, '90 sari on enamuse välja koolitanud ja suudetakse rahulikumalt sõita küll, kui vajapaalikas kirjutas:Damage - Heavy. Kas olete ikka kindlad, et jääb nii? Minumeelest pole meie tase nii hea ja läägijad mehed ka toksivad su lambist punaseks. Pole fun longata boksi peale esimese kurvi rüselust.
SpcVnd kirjutas:21.45 võiks kvali alata või siis sõit 50 minti. muud häda pole, aga 23.00 algab "Kupli all" tv3-st...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist