Noel kirjutas:Kas tänast Qualy algust 21.30 peale ei saaks tuua?

wirxikas kirjutas:Olen kodus täna

Nikson kirjutas:wirxikas kirjutas:Olen kodus täna
Ega vahet pole. Niikuinii oleks hilja muuta. Sel nädalal, kui sa õhtuti tööl pole võib ka varem alustada, kui muidugi kellelgi teisel seetõttu vahele jää.

Keerasin boksi ja siis tuli meelde, et rehve vahetada ei tohi
Lõin pidurid põhja, aga hilja- juba võttis boksi sisse. Istusin kvali lõpuni siis boksis, et ei tekiks pretensioone. Startisin ikka kolmandalt.
Eks jooneületusi tuleb ka, siin rajal suht segane värk nende joontega.

tali kirjutas:paistab,et isegi nii roostes,et 3-4 koht suht max mis võimalik võtta.cenno. esimese boxi tegid minu järgi või panid ka huupi?

Rajareits kirjutas:Cenno, kui sõita väga erinevate rehvidega, nt SM või RS, siis mina oleksin sõitnud SMiga täpselt ühe ringi. Milleks siis selline valik?
Omal oli SM ja SS vahe ~3 sekki.
nojah maitseasi. Aga midagi on nagu puudu. Muidugi kahju, et Qualit ei saa salvestada, samuti see rehvibug, mis ei lase sõidu ajal mingitmoodi kontrollida, sest noh mingi valemiga ei taha uskuda, et Timukas sõidab pea samu aegu SM rehviga
aga mine sa tea rsk. kuigikuigi.

Noel kirjutas:Rajareits kirjutas:Cenno, kui sõita väga erinevate rehvidega, nt SM või RS, siis mina oleksin sõitnud SMiga täpselt ühe ringi. Milleks siis selline valik?
Omal oli SM ja SS vahe ~3 sekki.
Nagu kuskil sarjades oli, on etteantud/loositud rehvid ja neid peab kasutama, Milleks see 1 ring teha kui boks on a´la 30sec? sõita mingi aeg kehvemaga ja kaotada 20sec pigem![]()

Noel kirjutas:Millal ometi keegi teeb väga kiirete masinatega väga hea pidamisega sarja?
Olen ka mina jahunud sellest aga inimestele meeldib hoopis poolteist tundi hambad ristis higistades ja piineldes autot iga hinna eest rajal hoida. Ehk siis võimalikult kehvade tingimustega peab maadlema. 

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline