lamp kirjutas:Esimene söit on jälle, kurat küll, 2x seina ja pmst samas kohas ja pmst sama viga. Kergelt ajas närvi, muidu vast oleks päris körge kohapeale saanud. 2 boxi asemel sain siis rahulikult 3x boxi söita ja suhteliselt teo kiirusel.
Teine söit, pühaviha täis ja pöhjagaas. Löpp tänu sellele läks eriti huvitavaks. Ehk kuidas märgatavalt kiiremat seltsimeest 2-3ringi seljataga kinni hoida.

märgatavalt kiirem on nüüd ilmselge liialdus. kiireimate ringide järgi olid sa must ca pool sekki kiirem ringi peale - sirgel kadusid nagu püssikuul eest. pigem oli asi selles, et su rehv ei kestnud nii hästi ja alajuhitavus tegi ka oma tööd
Esimese sõidu keerasin ka ise vussi - kohe esimesel ringil läksin tagaratastega murule ja sealt lappesse. tohutult õnnelik õnnetus oli - kõik jäid terveks, kaasaarvatud mina kuigi sein lähenes hirmsa hooga. palju segadust tekitasin siiski kuna seinast lendasin tagasi rajale ja kuidagi ei saanud pidama. ärge pikka viha pidage - katki keegi ei läinudju

püksid vb olid natuke niisked ainult

päris mitu kohta sai kukutud seal

teine apsakas oli kuskil sõidu keskel esimeses kurvis, kus magasin Wirxi tuules pidurdusmomendi maha ja talle otsa sõitsin. Wirx jäi rajale ja õnneks vist ka terveks. mina kadusin liivale, mille tulemusena Villu mööda sai ja eest kadus.
Teine sõit oli oluliselt parem. Sain ideaalse stardi ja manööverdasin kohe teisele kohale ennast Kupitza selja taha. Seal ma terve sõidu ka veetsin. Wirx lõi ka kampa ja koos mürades me Kupitzat jälitasime. Minu õnneks Wirx eksis ja spinnas - sain pingevabamalt Kupitzat jälitada. Viimased ringid olid tõsiselt pingelised ja adrekas möllas. Kurvides jõuan sappa ja isegi kõrvale ja siis kiirendusel jäin nii haledalt maha, et jube. viimasel ringil viimasel tagasipöördel trügisin jõuga mööda, aga powerit jäi vajaka. ei suutnud nii ette saada, et katma hakata ja Kupitz lihtsalt astus uuesti mööda.
Sarja esialgse kondikava järgi võitis tiitli Hundu. Peale endut saame sarjale ka teise võitja