Nikson kirjutas:
Karistussekundid:
Akvaarium 190 (Keskmine 21,1)
Äääähhh

Tõesti mina panin karistussekundite tabeli kinni või

? Vähemalt milleski olen esikohal

Arvutasid ikka õigesti

?
Siit siis järeldus et vaja veel kõvasti oskusi lihvida. Viimastel etappidel läks asi jah mul natuke käest ära, aga vahet pole. Mind enam pole rajal pahandust tekitamas GT6-s. Kui Gt7 välja tuleb siis olen uuesti taas rajal pahandust tegemas

. See uus kutt mis ta nimi nüüd oligi... HrOneill vist, loodan et täidab minu poolt vabanenud koha tulevasteks sarjadeks

Ehk ostan mingi kasutatud PS3 ja liitun teiega taas, aga kohe kohe varsti on suvi käes ja siis nagunii midagi ei toimu ja loodan et sügise poole ikka mingeid sarju tekib juurde.
Niksonile suur aplaus et tegi mõnusa autoga sarja. Auto oli kiire ja püsis tee peal, isegi sport rehvidega. Kui nüüd täiesti algusesse tagasi minna ja kui me tegime selle testisõidu, siis minul ei tulnud sealt küll midagi välja. Kvali aeg oli viimane ja kusjuures täiesti puhas ring ja võistluse ajal ka jäin kuidagi imelikult palju maha. Asi oli nimelt selles et et õli oli vahetamata

Sellepärast ma arvasingi et minul siit sarjast küll midagi head oodata ei ole, aga kui üks õhtu oli igav ja oli tahtmine sõita siis sai ikka kirja pandud ja tegelikult kulges sari minu jaoks üllatavalt hästi

. Aga üks asi jäi ikka häirima. Cennost eespool oleks tahtnud sarja lõpetada