lees00 kirjutas:SpcVnd kirjutas:lees00 kirjutas:Kuidas on lood lõplike tulemustega?
küll nad tulevad... mingi tõbi tuli kallale ja üks lastest angiinis 40+ palavikuga... suht keeruline nädal
labi
lees00 kirjutas:SpcVnd kirjutas:lees00 kirjutas:Kuidas on lood lõplike tulemustega?
küll nad tulevad... mingi tõbi tuli kallale ja üks lastest angiinis 40+ palavikuga... suht keeruline nädal
labi
SpcVnd kirjutas:lees00 kirjutas:SpcVnd kirjutas:küll nad tulevad... mingi tõbi tuli kallale ja üks lastest angiinis 40+ palavikuga... suht keeruline nädal
labi
Noel kirjutas:Esimese sõidu kiirel ringil olen joonte peal ju?
Teises sõidus, seleta kuidas mina villu auto ära lõhkusin palun?(kui see tagant koks sulle ja sul läks tagaratas punaseks, hea kyll, kui sul läks esiratas punaseks peale seda kui sa villule sisse keerasid?) korduses kahjuks punaseid rattaid ei näita üldse.
SpcVnd kirjutas:Noel kirjutas:Esimese sõidu kiirel ringil olen joonte peal ju?
Teises sõidus, seleta kuidas mina villu auto ära lõhkusin palun?(kui see tagant koks sulle ja sul läks tagaratas punaseks, hea kyll, kui sul läks esiratas punaseks peale seda kui sa villule sisse keerasid?) korduses kahjuks punaseid rattaid ei näita üldse.
no ju siis ei olnud joonte peal. see kui üks ratas joonel on ja ülejäänud 3 üle, on juba ületamine.
minu tagarattaga ei juhtunud seal midagi. sinu müksust läks kurv pikemaks natuke ja viskas külje ette, mille tulemus oli kokkupõrge Villuga.
SpcVnd kirjutas:kogu see asi toimus sekundi jooksul ja fakt on ju see, et kui koksu poleks olnud, poleks midagi ju juhtunud. kordust vaadates jääb arusaamatuks, et millele sa lootsid? minul ja Villul pidurid põhjas, sina lohised lihtsalt ilma gaasita...
eriti tusatuju korral võiks seda olukorda vaadata ka vastavalt punktile "3 autoga avarii põhjustamine"
wirxikas kirjutas:Jahhhh....ei tulnd ikka oma esimest võitu.
wirxikas kirjutas:Mingi pool rehvi oleks vasakul pool olnud, oleks juba arvatavasti karistusest pääsend. Eks peab veel püüdma seda "ihaldatud" esikohta.
SpcVnd kirjutas:esimesse posti sai kohe alguses kirjutatud lause, et otsused on lõplikud ja vaidlustamisele ei kuulu. lisaks lause, et kui reeglid sobivad, siis registreeri. miski nagu ei klapi praegu? eriti koomiline on see, et kisa käib 1 punkti pärast
aivo80 kirjutas:Mitte, et ma siin sarjas sõidaks...aga nii jutu jätkuks - minu järel sõites jätke meelde, et kõik uksed on kinni. Ärge isegi mõelge möödumisele!
SpcVnd kirjutas:wirxikas kirjutas:Jahhhh....ei tulnd ikka oma esimest võitu.
kahjuks jah eksisid korra... aga hea tulemus sellegi poolest ju laperdava NSX-iga... Rulxi Silvia on stabiilne kui tramm - sellega naljalt ei eksi
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline