Sai siis üle pika aja taas gt lainele end. See auto oli ikka minujaoks suht ulme.
Komppasin piire sõidu lõpuni pmst. Kiireim ring tuli kui oli 8 min jäänud sõita.
Imestasin et kuda krt nii kiiresti teised sõidavad ja lasin aga julgemalt, lõpus sain aru, et tollega
kannatab ikka vägagi kärmeid jänesehaake teha
Alul ikka siksakitasin üle joonte igatepidi, no võttis aega harjumine selle kardiga....
Sõitsin enamusajast üksi ja suht igav oli kuni olin juba 6. kohaga leppinud, kuid siis mõnimees läks uuesti boksi

Meeldiv üllatus igatahes. Plaan oli ka 1 boks teha, kuid ei jagunud ikka.
Rada umbeigav ja jalad hakkasid külmetama pedaalidel. (polnud palju tallumist)
Mis selle boksijoonega siis jälle on? Seal ju pidev joon ja mäletan nagu vanastajast et kui ei sega kedagi, siis võib nagu rajale keerata. Minu boksist tulekul polnud kedagi lähedal.
Ja Mihkel, sinu netti on testitud nüüd küllalt, kõik ju teame, et see s...t on. Kahju, oled hea sõitja ja entukas, aga no ei toimi noh! Taaskord testisime ja oli lag, no kas ei võiks siis juba aru saada ja teistel sõita lasta?
Stardi kellaaeg on paigas ja kui siis hakatakse testima ja resama ja kusel käima, siis no on väga tüütu istuda ja oodata starti.
"Vaatan, et mu nett on sitemaks läinud pärast seda kui vahetasin oma netipaketti kiirema ning mahukama vastu."

Kuidas see võimalik nagu on??