Est_RuLx kirjutas:Küsimus, et kas see pilt on tehtud kunagi toimunud neljapäeva sõidust? Rada oli vist Brand Hatch? Autode värvid kuidagi kahtlaselt tuttavadkollane cenno, punane aivo ja minu tume oranz ka näha nurgast. Aga vot ei mäleta, kes sinises sõitis.
Mihkel0987 kirjutas:Tahan ka tulla, äkki teeks nii, et 5 min enne kvali algust kõik rajale ja siis vaadaku kas ma lääg või mitte, siis kindel.
Noel kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Tahan ka tulla, äkki teeks nii, et 5 min enne kvali algust kõik rajale ja siis vaadaku kas ma lääg või mitte, siis kindel.
Ja kui sa siis ei läägi, aga peale starti hakkad torpeedosi jagama?
Mihkel0987 kirjutas:Noel kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Tahan ka tulla, äkki teeks nii, et 5 min enne kvali algust kõik rajale ja siis vaadaku kas ma lääg või mitte, siis kindel.
Ja kui sa siis ei läägi, aga peale starti hakkad torpeedosi jagama?
5 min enne starti teeb siis 1 ringilise sõidu, et näha kas jagan torpeedosi või mitte.
lamp kirjutas:Tulen täna ka söidan kaasa ja siis kas regan vöi loobun. juhul kui nikson nöus jne jne. Nii et nikson otsusta
Nikson kirjutas:Millega sa Mihkel garanteerid, et just põhisõidus lagima ei hakka? Ma võin ju testida enne starti veidi, aga selleks peab enamus osalejaid nõus olema. Mul pole midagi selle vastu kui osalejaid rohkem, sest niigi meid väheks jäänud. Aga kui kellegi võistluse oma lagiga ära rikud, siis pole ka hea.
konka kirjutas:Jah, ei oota ka selle sama netiga mis tal testi ajal oli rajale. Seal juba ta tekitas segadust.
soulbleed kirjutas:Kahjuks jääb esimene sõit vahele. läheb väikseks sünnipäeva tähistamiseks.
Nikson kirjutas:Loodetavasti saab Timukas ka järgmiseks nädalaks seduspärase auto omale ja tänased puudujad ka rajale.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist