Nikson kirjutas:Akvaarium, esimese ringi lõpu situatsioon sinuga. Kui ikka risti ennast keerad, siis võiksid paigal püsida kuni tagantulija on mööd saanud. Jõudsin just sinna, kui ninaga seinas olid. Mõtlesin, et märkasid mind ja hakkasin just tagantpoolt möödumist teostama, kui sa hoopis tagurdasid. Siis ei jõudnud enam ümber reageerida ja niimoodi sulle sisse lajatasin. Sa said ainult tagaratta punaseks, aga mul kogu auto. Ja sellele järgnes veel meil nügimist. Otsustasin siis paigal seista, kuni oma nikerdamised ära teed.
lees00 kirjutas:Vaatan et siin oli kõigil nii palju probleeme, teeme kordus etapi ?![]()
konka kirjutas:Auto oli mul ju täitsa risti teega ja arvasin et panin kogu tee kinni kuna seal suht kitsas, siis mõtlesin et jõuan sul eest ära tagurdada. Olen muidu ikka jah ilusti paigal püsinud ja mööda teised lasknud. Kahju et nii juhtus.
konka kirjutas:No auto auto taha jäi vist natuke muru ja mõtlesin sinna tagurdadaNaljakas on see et kui mulle paugu panid ja minema hakkasin sõitma siis sõitsin ennast kohe jälle seina kinni ja sa ei sannud jälle minust mööda.
Mine Nissan World Tour | Season 3
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline