Noel kirjutas:Nikson, mingi ring sa vist tahtsid vasakult murult mööda saada, teadsin, et oled kõrval kuid kolakat ei kuulnud ja siis nägin, et ilmselt spinnisid, kui keerasin peale siis mitte tahtikult.
Vabandust, viskas keema ära rsk.
lees00 kirjutas: Cenno lihtsalt kade et jälle ei võitnud ( no tõesti, kaua võib vinguda?). Meid niigi vähe.....
edit. läksin ka emotsionaalseks
Noel kirjutas:lees00 kirjutas: Cenno lihtsalt kade et jälle ei võitnud ( no tõesti, kaua võib vinguda?). Meid niigi vähe.....
edit. läksin ka emotsionaalseks
Mul on jumala poogen sellest saadud kohast ära pritsi tatti! asi on põhimõttes, võib teha trennisõite boostiga, kuid Neljapäeviti oleme ikkagi reaalselt Võidu sõitnud kuidas sa aru ei saa mu mõttest.
Nikson kirjutas:Kunagi sai sellepärast ajaviite alla tõstetud, et stardijärjekord oli tagurpidi ja ei meeldinud. Nüüd juba tõsine? Aga eks katsetan. Seekord katsetasin, et kas kellelgi närvid näiteks peale sõitu alt veavad soses boostiga.
Aga hea on see, et üks neljapäevane sõit niimoodi foorumis veidikeseks elu käima lööb.
Nikson kirjutas:Seekord katsetasin, et kas kellelgi närvid näiteks peale sõitu alt veavad soses boostiga.
Aga hea on see, et üks neljapäevane sõit niimoodi foorumis veidikeseks elu käima lööb.
konka kirjutas:Boksist ma küll muffigi aru ei saanud. Seppadel on rehvid vahetatud ja küte lisatud, siis auto lihtsalt mingi 5 seki passib niisama.
Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist