Postitas konka » 06 Jaan 2015, 0:55
Mõlemad sõidud läksid totaalselt nässu. Esimeses sõidus läkski sõit selle hüppe nahka. Viskas auto kuidagi vildakalt õhku ja maandudes ma ennast boksirajal nägin. õnneks ei libisenud nii kaugele et oleks pidanud ka boksi tegema sain välja tagurdada ja edasi sõita, kuid olin juba teistest nii palju maas et ei olnud mõtet enam eriti pingutada. Paar ringi hiljem tuli kuskil kurvis veel spinn ka ja vahe järjest suurenes. Ei viitsinud enam pingutada.
Teises sõidus läks miskipärast esimeses kurvis kohe kõik nässu. Ei saanudki aru mis seal täpselt juhtus(homme vaatan kordusest üle). Mingi hetk seisis lees keset teed ja ei saanudki aru kuhu poole ta tahab kõrvale tõmmata või püsib üldse paigal, siis tõmbas paremale tee äärde kui mina just mõtlesin et lähen sealtpoolt mööda, aga avastasin ennast seinast. Ja siis läksime leesiga koos kõrvuti hüppesse aga ma sain väikse müksu ja viskaski mul auto risti ja avastasin end jällegi boksiteelt. Ja eks pisemaid vigu tegin veel sõidu jooksul. Teises sõidus ei teinudki boksipeatust. Vaatasin mingi hetk et olen 7-ndaks tõusnud siis mõtlesin et vast suudan siis püsida ka sellel kohal, aga kupitz ikka jõudis järele. Oleks 1 ring vähem olnud oleksin seitmendaks jäänud. Aga nojah oleks on paha poiss.
Kokkuvõttes võin öelda et minul läks sõit nässu ja pole oma sooritusega rahul. Ootasin midagi enamat aga kõik vedas viltu.