Usun, et Cenno ja Rallimees vaidleksid sulle vastuXXX kirjutas:Puldiga ikka seda mängida ei kannata, puudub igasugu tunnetus, seekord võtsin rooli ja palju parem oli.

Usun, et Cenno ja Rallimees vaidleksid sulle vastuXXX kirjutas:Puldiga ikka seda mängida ei kannata, puudub igasugu tunnetus, seekord võtsin rooli ja palju parem oli.
XXX kirjutas:Puldiga ikka seda mängida ei kannata, puudub igasugu tunnetus, seekord võtsin rooli ja palju parem oli.
Hundikutsu kirjutas:Usun, et Cenno ja Rallimees vaidleksid sulle vastuXXX kirjutas:Puldiga ikka seda mängida ei kannata, puudub igasugu tunnetus, seekord võtsin rooli ja palju parem oli.
NFSTimukas kirjutas:Ise kasutan paremat analoogi kiirendamiseks ja pidurdamiseks, vasakut pööramiseks. L2 ja R2 on käiguvahetused. noole nupud paremal on enamvähem 360 kraadi ümber auto vaatamiseks, L1 nitro ja R1 kässar, nii see asi mul.![]()
Erinevalt cennost mina küll usun, et rooli ja pedaalidega suudaksin paremini sõita, nt. NFS 2012 tuli küll rooliga paremini kui puldiga nagu selgus hiljem PS3 taga, vähem matse.![]()
tali kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Ise kasutan paremat analoogi kiirendamiseks ja pidurdamiseks, vasakut pööramiseks. L2 ja R2 on käiguvahetused. noole nupud paremal on enamvähem 360 kraadi ümber auto vaatamiseks, L1 nitro ja R1 kässar, nii see asi mul.![]()
Erinevalt cennost mina küll usun, et rooli ja pedaalidega suudaksin paremini sõita, nt. NFS 2012 tuli küll rooliga paremini kui puldiga nagu selgus hiljem PS3 taga, vähem matse.![]()
ma mõtlesingi,et kuradi kiirelt liigud. oled minu puldi nupuseaded välja nuhkind ja enda puldile sättinud![]()
puldi pealt roolile üleminek gt-s on raske.pikalt tahab harjumist ja pole lihtsat midagi. lõpuks kui selge siis on ka eeliseid.
sõidust pole tarka midagi rääkida.kõik õnnestus paremini kui arvasin. ringiaegades vahepeal kaotasin cennole,aga muidu oli tempo parem kui ülejäänutel ja kindel võit. miks sa cenno arvad ,et sa boxitaktikaga kaotasid?ei näe nagu erilist vahet ,kas kasutada medium teises vahetuses või kolmandas. või noh 1 vahe on. ise läksin viimase vahetuse softiga,et tühjema paagiga kiirema ringi punkti püüdma.
ja siis veel see boxi karistuse teema. esimesed sellised karistused saadi juba 4 aastat tagasi(kõik muidugi ei sõitnud algusest saati) ja neid on pidevalt saadud kuni tänaseni välja ja ikka tuleb see üllausena? tõsi isige sellel rajal pole seda varem täheldanud,aga viimastel minutitel sai asi ikkagi ära testitud ja karistust välditud
lamp kirjutas:Et söitsin 4. etappi aga tabelis on dns? how is that possible?
Nikson kirjutas:lamp kirjutas:Et söitsin 4. etappi aga tabelis on dns? how is that possible?
4-dal etapil on sul 1 punkt kirjas ju.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline