ESTyler kirjutas:proovisin täna klubiga liituda, kuid - failed.
olen GT'st kaua eemal olnud, seega 9ndal sõitma ei kipukski - tahaks pealtvaataja rollis olla.
loodan, et võtate minu ka kamppa
Nikson kirjutas:ESTyler kirjutas:proovisin täna klubiga liituda, kuid - failed.
olen GT'st kaua eemal olnud, seega 9ndal sõitma ei kipukski - tahaks pealtvaataja rollis olla.
loodan, et võtate minu ka kamppa
Ma pole ehk kutset sulle saatnudki, kuna sa pole reganud ennast?
ESTyler kirjutas:Kus ma ennast registreerima pean täpsemalt?
tali kirjutas:väga hea sõit oli. mõned üksikud ringid kus kellegiga madistamist polnud
muutin sõidu aeg taktikat ka veel.plaanisin ainult mediumitega sõita ja 1 peatus teha ,aga venitasin esimesed 17 ringi mediumiga ja siis 13 softiga.
Nikson kirjutas:Taaskord siis neljas. Stabiilne.rallimehel sai veidi vedrustust lõhutud. Sorry. Õnneks mees parandas käigu pealt auto ära.
Omal seekord probleeme polnud. Startida sai ka üsna eest. Rehvivahetusse läksin ring varem kui algselt plaanisin. rallimehest sain küll tänu sellele korraks ka ette, aga kuna ta oli juba vedrustuse korda saanud, siis tema tempoga kaasa minna ei suutnud. Viis viimast ringi olid rehvid juba üsna libedad ja seepärast sai Anything kiiresti mulle järele ja tuiskas ka eest minema.
Kasutasin esimene vahetus softe ja teiseks mediumit.
pesamuna kirjutas:Sõit meeldis, viimasteseas, nagu ikka. Ainuke tõsisem võistlus oli viiendal ringil kui mõtlesin raixiga võidu teha. Oma rumalusest takerdusin seina tänu millele risti teel ja siis veel jäin zipzicule jalgu kes mulle täiega sisse tuli. Vabandused. Võistlusmoment - ühega võitled koha eest, teed vea, sõidad välja ja jääd järgmisele jalgu. Vaatasin ka replayd - täieõiguslik vea tekitaja olin seal (viienda ringi lõpp siis). Aga muidu oli äge!
aivo80 kirjutas:Kas ma olin ainuke, kes tegi 2 peatust?Aga sõit oli hea, stardist sain kuradi hästi minema ja suutsin mõned ringid isegi esimese 5. seas püsida. Viitsiks rohkem harjutada radasid, siis oleks võibolla sinna püsima ka jäänud :P
Anythinghappend3 kirjutas:Tegin samuti kaks peatust. Terve sõit sai softiga sõidetud. Medium oleks ikka parem valik olnud aga mis siis ikka. Sõit oli üsna lõbus, sai jälle 10-dalt kohalt alustada ja mõnele autole kogematta väikse põksu anda. Vabandust selle pärast
villu kirjutas:tali kirjutas:väga hea sõit oli. mõned üksikud ringid kus kellegiga madistamist polnud
muutin sõidu aeg taktikat ka veel.plaanisin ainult mediumitega sõita ja 1 peatus teha ,aga venitasin esimesed 17 ringi mediumiga ja siis 13 softiga.
Kahju, et sa planeeritud taktika juurde ei jäänud, oleksin suutnud peale rehvivahetust vahet hoida ehk. Tegin ühe peatuse, mõlemad vahetused softiga. Mingeid äpardusi ei olnud, enamus ajast kellegi sabas, lõpuks II koht. Väga lahe sõit oli jälle
raix4958 kirjutas:Mul küll töötas taktika et teha 1 peatus racing softiga aga sõit ise oli kuidagi aeglane. esimene ring võis muidugi selle efekti põhjustada sest ma kukkusin viimaste sekka kohe. 7 koht hea et nii palju suutsin tagasi tõusta.
lamp kirjutas:Mul läks eile siis pmst rehvi valik alguses veits aia taha ja pmst esimesed 6-7 ringi pidevalt keegi puksis tagant. Sinna läksid rehvid ja arvestatav koht. Peale esimeset boxi sai rehv alla ja pmst 10 kohapealt 8 ringiga 5-daks. Uuesti boxi ja siis paar viga sisse söidus ja 8 koht, 3 ringi veel ja oleks taas 5 olnud
Nikson kirjutas:ESTyler kirjutas:Kus ma ennast registreerima pean täpsemalt?
Rega ennast üldteemas kas põhi- või varusõitjaks ära. Sa pole vist praegu mul sõbrakas ka sees. Pean lisama ja siis saan ka kutse saata.
villu kirjutas:Teist päeva järjest ei lase PSNi sisse logida, restardid ei aitaerror 80710b36..
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist