NFSTimukas kirjutas: Kui juba karistused tühistati siis võiks ka esimese etapi tulemused. Mulle anti nii julmalt tappa see sõit, et anna olla. Cenno, kes mulle kõige suurema paugu jagas,.
Sinult ametliku kaebust ei laekunud. Seega ma ei vaatakski seda situatsiooni üle. Kuna ise olin ka selles situatsioonis kannataja, siis nägin, mis toimus. Reageerime ainult postkasti laekunud kaebuste peale.
SpcVnd kirjutas:ma saan aru, et tohutu kaebuste laviin tuli nii mittenägijate kui nägijate kohta, aga mis siis?
Kusjuures ma ei tea mida laviiniks nimetada. Kokku tuli 5 kaebust vist meile. Kusjuures üks, kes sai üsna sõidu alguses üsna kõvasti kannatada, langedes viimaseks, ei esitanudki kaebust. Mõni lihtsalt ei kaeba. Kordusi vaadates jäid veel mõned situatsioonid silma, kus oleks saanud vabalt kaevata.
Ok, see selleks. Kui enamus võistlejatest on nõus, siis võib selle etapi hooaja lõpus uuesti sõita. Praegu on vist 6 oma arvamust avaldanud. Tuleb vähemalt 9 poolthäält hooaja lõppu lükata, siis nii jääb. Aga kes tähelepanelikult on esimest teemat jälginud, siis ma ei tea kuna see hooaja lõpp täpselt on. Pole ju mul iga etapi taga kuupäeva, et millal toimub. Seega pole sugugi kindel, et igal teisipäeval.
Selle nägemiskontrolli kohta. Ka seda pole mul esimese teemas märgitud, et see toimub. Oleks pidanud ehk selle ka lisama. Ehk lisangi. Aga eelmine kord läks selle lobbysse saamisega hullusti aega, et stardi aeg oli juba käes. Eks need, kes vähe nägid oleks pidanud ise vastavalt reageerima.
Ootan siis võistlejate arvamus hooaja lõppu lükkamise kohta.
Kui aga need nägemisprobleemid jätkuvad, siis jätan kogu asja sinnapaika.