Natuke siis ka enda sõidust...
Esimene sõit oli taaskord selline, peale mida tulevad need vastikud "kui oleks-poles jne." mõtted. Start läks täiega metsa - arvutasin kütusekulu stardiloenduse ajal ja hoidsin gaasi põhjas... 4 sec penalty't ja praktiliselt viimaseks seetõttu. Kui nüüd vaadata lõpptulemust ja kaotust liidrile, siis ongi see oleks-poleks... sorry lees selle stardi pärast, aga silmad hoia ikka lahti

Boksitaktika oli algusest plaanitud kahe peatusega ja töötas kenasti.
Teine sõit läks esimestel ringidel viimases kurvis tehtud spinni nahka - sain jälle tagaajaja rollis olla. boksi olin sunnitud minema plaanitust ring hiljem kuna viimasest kurvist väljudes paistis boksi sissesõidu teelt mingi kahtlane oranz objekt, mis lähemal vaatlusel osutus Rulxiks

.
Sõidu lõpu poole tuli veel vigu sisse ja lõpuks rassisin Akvaariumi ja Linnukesega seal tagaotsas. Optimism oli piiritu - stardisirgel kolmekesi üksteise tuules ja lõpus kõrvuti. Ma ilmselt lootsin, et mul lendab langevari tagant välja vms. igatahes jäi pidurdus lootusetult hiljaks ja lendasin välja murule. Õnneks Akvaarium ja Linnuke said aru, et ma lollakas olen ja pidurdasid aegsasti. Muidu oleks ma ilmselt ka nemad endaga kaasa viinud kuna ma olin sisekurvis. Kõhualune mättaid täis, asusin taas taga ajama. peale tunneleid olingi sabas taas. Viimase kurvi läbimine oli Linnukesel kuidagi lipa-lopa, Akvaarium oli sunnitud ka natuke hoogu maha võtma ja ma sain kenasti tuulde. Õnnetuseks ei suutnud ma piisavalt kiirelt tuulest välja tulla ja tonksasin Akvaariumile hoopis hoogu juurde. ja nii see viimane koht tuligi

Ülalpool postitatud foto Akvaariumist ja Linnukesest on tõestus, et lootja sureb viimasena - 0.009 sekundit edestas Linnuke lõpuks Akvaariumit peale nende 30cm läbimist