powwa25 kirjutas:Kuna rahvale ei meeldinud karistamine jne, siis sai sari viidud ajaviite alla, kuna siis kellelegi kiiremaid ei vaadata ja kedagi ei karistata. Loodan, et rahvas on nüüd rahul.
Pff ära nyyd jonni

powwa25 kirjutas:Kuna rahvale ei meeldinud karistamine jne, siis sai sari viidud ajaviite alla, kuna siis kellelegi kiiremaid ei vaadata ja kedagi ei karistata. Loodan, et rahvas on nüüd rahul.
Noel kirjutas:powwa25 kirjutas:Kuna rahvale ei meeldinud karistamine jne, siis sai sari viidud ajaviite alla, kuna siis kellelegi kiiremaid ei vaadata ja kedagi ei karistata. Loodan, et rahvas on nüüd rahul.
Pff ära nyyd jonnisai mainitud, et asi liiga karmiks läinud ning mõeldakse välja asju mida pole olemaski. Karistusi ikka jagada - ainult kiiremad üle, kui boksijoon siis see ja laekunud kaebused, sellest ainult piisaks ja oleks tibenstobens
aga ehk keegi viitsib siis üle võtta asja loodan
(kuigi jah, kui ei võib ka ajaviite all olla)
SpcVnd kirjutas:mina olen valmis asja üle võtma ja powwaga sellest ka rääkinud. kuna nende karistuste kohta oli sõnavõtjaid rohkem, siis võiks niiöelda häält teha inimesed, et kas tõsiseks sarjaks tagasi või jätkame läbuga.
eelmise nädala Ascarit üle ei vaadatud ja tagantjärele seda tegema ei hakka ka. eilne sõit läheb küll kontrolli, kui sari tõsiseks "hääletatakse"
SpcVnd kirjutas:f1 hoiatatakse jah ja seal on iga sõitja kohta kohtunik, kes tervet sõitu jälgib. mina ei kavatse tõesti terveid sõite vahtima hakata. nagu kunagi keegi ütles - kui tead, et ületasid, siis är tee sellest oma kiireimat ringi.
ühtlasi paluks inffi, kes keda ei näinud eile! Cenno ja Villu vist nägid vähem? keegi veel?
Noel kirjutas:SpcVnd kirjutas:f1 hoiatatakse jah ja seal on iga sõitja kohta kohtunik, kes tervet sõitu jälgib. mina ei kavatse tõesti terveid sõite vahtima hakata. nagu kunagi keegi ütles - kui tead, et ületasid, siis är tee sellest oma kiireimat ringi.
ühtlasi paluks inffi, kes keda ei näinud eile! Cenno ja Villu vist nägid vähem? keegi veel?
Selge, totrus olekski terveid sõite vaatama hakata.
Saaks tulemused üles esialgsed siis oskaksin öelda, keda ma esimeses sõidus peale Villu ei näinud. Tean, et teises sõidus nägin ikkagi kõiki vist peale Villu, kellega me juba teist korda üksteist ei näe.
Kellelgi kadus heli(mitmel vist isegi). Minul kadusid kõik alumised näidikud.
paalikas kirjutas:On jäänud tunne, et selle minu lihtsalt mõtte avaldamise pärast ühes teises teemas see kära siin on. Las ikka jääb nagu on ja karistage edasi, point oli lihtsalt selles, et NATUKENE võibolla on vahest karistused liiga karmid.
Ei pea kohe solvuma ja lahmima hakkama, kui 1 mees arvamust avaldab.
Vabandan ja edaspidi hoian moka maas.
Kütame edasi raisk ja ei läbusta, ning anna põhjust karistamiseks!
Mine Nissan World Tour | Season 3
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline