rada ei meeldind ja auto ei sobinud ka sellele rajale ja lisaks olin saamatu kah pealekauba.eelmise nädala sõit oli vinge.
karacer kirjutas:Täna õhtu ka midagi toimumas?
Nikson kirjutas:karacer kirjutas:Täna õhtu ka midagi toimumas?
Kindlasti toimub, aga kahjuks mitte minu korraldamisel. Seega kes soovib ja viitsib, võib ise korraldada midagi.
karacer kirjutas:Saan aru et sa kaasa ka ei sõida siis kui toimub midagi?
Noel kirjutas:No ei oska ju puhtalt sõita! esimesed ringid olid koguaeg kolakas siia kolakas sinna tagant, sa nagu ei arvestaks üldse eestoimuvaga või ei oska arvestada omale pidurdust pikemaks, igas kurvis ei saa nina vahele toppida, ennetustööd on vaja rajal teha.
Ma lihtsalt ei saanud enam, kuna sinuga on neid asju ennemgi olnud ja ma pole ainuke, kes on niimoodi rääkinud, siin on teisigi. Kellegi taga puhtalt sõitmine on raske töö kui oled kiirem pisut aga mööda ei saa. Ja kui seda puhast momenti ei teki siis ongi vaja jääda kuni finishini taha, näide sellest on äsjalõppenud Megane sõit SpcVnd´ga.
Jõuga ja vägisi ei tehta neid asju.
(miks rallimees ei lõpetand?)
Noel kirjutas:No ei oska ju puhtalt sõita! esimesed ringid olid koguaeg kolakas siia kolakas sinna tagant, sa nagu ei arvestaks üldse eestoimuvaga või ei oska arvestada omale pidurdust pikemaks, igas kurvis ei saa nina vahele toppida, ennetustööd on vaja rajal teha.
paalikas kirjutas:Noel kirjutas:No ei oska ju puhtalt sõita! esimesed ringid olid koguaeg kolakas siia kolakas sinna tagant, sa nagu ei arvestaks üldse eestoimuvaga või ei oska arvestada omale pidurdust pikemaks, igas kurvis ei saa nina vahele toppida, ennetustööd on vaja rajal teha.
Vaat kes räägib!![]()
![]()
NFSTimukas kirjutas:Jällegi kord auto mis mul olemas on aga body rigidy peal.Peab siis uue soetama.
Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist