lees00 kirjutas:Pets, kui infot annad anna kõik korraga, mitte jupikaupa a la järgmine "ports" järgmine nädal
Est_RuLx kirjutas:Mõte on hea, olen ise mõelnud ka sama formaadi peale, et ajad liidetakse. Kuid see eeldab kõigil etappidel samade võistlejate osavõttu. Või kuidas sa lahendad olukorra, kus keegi jätab ühe etapi vahele ja tema on aegade kokku liitmisel kõige kiirem?
Est_RuLx kirjutas:Mõte on hea, olen ise mõelnud ka sama formaadi peale, et ajad liidetakse. Kuid see eeldab kõigil etappidel samade võistlejate osavõttu. Või kuidas sa lahendad olukorra, kus keegi jätab ühe etapi vahele ja tema on aegade kokku liitmisel kõige kiirem?
lamp kirjutas:möttel on jumet, autod vöiks ainult veidi ägedamad olla.a.la 70-ndate pillid vm..
pets2 kirjutas:lamp kirjutas:möttel on jumet, autod vöiks ainult veidi ägedamad olla.a.la 70-ndate pillid vm..
Me vaatasime ka hinda, mõnel kel pole raha nii palju tõmbab hinge kinni, selleks testiks kuskil ca`40 000.- mitte rohkem.
Ah jah kui tahad racing softe alla.....siis tuleb kukrut kergitada
lees00 kirjutas:pets2 kirjutas:lamp kirjutas:möttel on jumet, autod vöiks ainult veidi ägedamad olla.a.la 70-ndate pillid vm..
Me vaatasime ka hinda, mõnel kel pole raha nii palju tõmbab hinge kinni, selleks testiks kuskil ca`40 000.- mitte rohkem.
Sõidame maks ss rehvidega... Kas või vahelduseks
Noel kirjutas:lees00 kirjutas:pets2 kirjutas:
Sõidame maks ss rehvidega... Kas või vahelduseks
Pole proovinud SS rehvidega aga olen vist ka selle mõtte poolt.
pets2 kirjutas:Jah hoiame raha kokku rehvidelt, panin ss.
Üks probleem mind vaid painab - mis teha eeskujuliku motosportlasega, kes saab viimasel sõidul DISCO näiteks...
Linnuke kirjutas:Discomehed ja muud katse mitte lõpetajad võiksid saada viimase lõpetaja aja pluss veel mõned kindlad sekundidNäiteks 10
pets2 kirjutas:Disconnected From the Server. Aitab muulle sellest GT jamast...
Mine Online võistlused - ajaviiteks
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline