Noel kirjutas:Kahtlustan, et mihkli nett ajab asjad sassi kõigil kahjuks. Prooviks järgmise kellegi teise toas ehk teha, äkki muutub miskit, või toa seaded panna teiseks vms. Mihkel läägis ka ja stardis nägin mingit paksu suitsu kiirelt liikumas, weird. Asja ei tahaks katki jätta, auto on väga hea(Y) isegi -36HPga, kuigi jah sirgetel jääb maha. Tavaliselt on jamad siis kui mihkel sõidab, harva on temaga sõitmisel asjad toas korras olnud. Juck mainis ka, et sai connection losti ja mikult rämeda paugu
Mihkel0987 kirjutas:täpsustan ei olnud RQ oli DISCO. Connection lost. Lisaks soovin et vaataksite üle minu ja jucki vahelise esimese kurvi teises sõidus.
Juck_4 kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:täpsustan ei olnud RQ oli DISCO. Connection lost. Lisaks soovin et vaataksite üle minu ja jucki vahelise esimese kurvi teises sõidus.
seal pole midagi vaadata stardis jäid magama panin murule kokkupõrke vältimiseks.. v said penalti ja esimeses kurvis läks sul pill lappama ja otse mu autole kylge ,,lõpuk sain disko ka veel teine sõit oli lihtsalt perses võib öelda..
(sõidame ikka edasi pole hullu)![]()
pets2 kirjutas:Ärge õiendage koguaeg. Mihkel noor poiss, ega tema omale netti osta.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist