Noel kirjutas:Nikson kirjutas:Noel kirjutas:Mul kahjuks masinat pole, eelistaks odavamaid aga ok. Mul ka Onlinega korras vist, aga Juckil ka hooldus, ei saa sisse. Ilmselt paljudel.
Miks te neid masinaid seasonalidega ära ei tee, kui saadaval. Seal peab ainult ringi lihtsalt läbi sõitma ja olemas. Säästate raha.
Mul jäi 2 masinat kogemata vahele krt. Poja mängis ka täna GT6(4 aastane-aga sõidab jumala hästi, nagu lees) ja raiskas kogemata veel 3 milli kuskile...![]()
Probleeme pole neil kes siis enne hooldusaega sisse logisid nagu ma aru saan.
Noel kirjutas:Kas rajal peab olema normaalses inimlikus olekus?
Nikson kirjutas:Noel kirjutas:Kas rajal peab olema normaalses inimlikus olekus?
Oleneb kuidas sa teiste suhtes käituma oled võimeline.
Nikson kirjutas:Ajame end kella 22-ks lobbysse siis. Võtame selle eilseks mõeldud auto kaasa, MITSUBISHI Concept XR-PHEV EVOLUTION Vision Gran Turismo. Rajad ja muud valin lobbys.
Vaatab kuidas rahavast on, aga igaks juhuks võiks tuunimata Cathream Seven Fireblade 02 ka olemas olla. On sellega ka üks plaan, aga oleneb rahvast.
Mihkel0987 kirjutas:Viimase ringi eel tegin oma pirueti ära ning juck oligi möödas aga noh vähemalt olen vormis
Noel kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Viimase ringi eel tegin oma pirueti ära ning juck oligi möödas aga noh vähemalt olen vormis
Kas tuuning oli ikka Prohibited ja kasutasid õigeid rehvisegusid?
Juck_4 kirjutas:mul olid kyll turbod ja nitrod peal aga ikka sulle järgi ei jõudnud.![]()
![]()
![]()
Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist