Noel kirjutas:Täna sõit või? kas ei pidanud mitte peale Monzat olema paus? Kas kuupäevi on liigutatud?
wirxikas kirjutas:Sõit tuli isegi päris üllatavalt hästi välja. 1. sõidus sain 1. ringil korraliku paugu timuka käest ja rattad punaseks, pluss veel üks korralik spinn, muidu oleks võibolla 3 koha peale saand madistada. Paar koksu sai ka Spcvnd minu käest. 2. sõit oli parem, kuid suutsin ikkagi ühe korra korralikult põldu künda ja sellega läks ka võimalus esimestega koos kihutada
Muidu täitsa norm sõit
powwa25 kirjutas:NFSTimukas jätab järgmises etapis kvali vahele, kuna tegi torpeedot esimeses sõidus.
Noel kirjutas:Ahah...no selge.ei ega konkurente elimeneerima peab ma mõistan kõik on õige
Kuna endal kordust pole, siis sooviks videotõestust, mille eest anti karistused?
Noel kirjutas:Ahah...no selge.ei ega konkurente elimeneerima peab ma mõistan kõik on õige
Kuna endal kordust pole, siis sooviks videotõestust, mille eest anti karistused?
powwa25 kirjutas:Video võime teha küll.
Noel kirjutas:powwa25 kirjutas:Video võime teha küll.
Kena![]()
Esimene kord ajaloos mul selline asi, siin mõned on leebemalt saanud hoiatusi ja blabla. Ma oleks võind ka qualy vahele jätta, seda enam, et mul pole kunagi sellist asja olnud, mõnel on selline jant sõidust-sõitu ja laseb rahumeeli edasi. Ei saa ka aru, et kui keegi esmakordselt tuleb sõitu(2 sõiduks) siis miks lastakse tal 2 sõidus alustada esikohalt. Lihtsalt jäi mulje, et kuna on tegu minuga siis väänaks veel rohkem.(a´la finally we got u b # t c h
)
Aga I rest my case. Rahu
Mine Nissan World Tour | Season 3
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist