powwa25 kirjutas:Väike nali käib asja juurde ju.
Aga jah, kui kooki ja kohvi, siis peab ainult 50% ära tegema.
Naabriks, mis naabriks? Jeebus, jeebus
lamp kirjutas:Tavaliseks naabriks, ehk et rajal risud siis on ukse kell
powwa25 kirjutas:lamp kirjutas:Tavaliseks naabriks, ehk et rajal risud siis on ukse kell
Mulle aitab, mina sinuga enam koos ei sõida.....
pets2 kirjutas:Kas keegi kunagi julgeb mõne võistluse teha, kus see sinine, vahel punaseks muutuv raudtee, millal peab pidurile vajutama, on maha lammutatud![]()
aivo80 kirjutas:pets2 kirjutas:Kas keegi kunagi julgeb mõne võistluse teha, kus see sinine, vahel punaseks muutuv raudtee, millal peab pidurile vajutama, on maha lammutatud![]()
Seda ei pea ju kasutama. Sõida ilma.
Noel kirjutas:aivo80 kirjutas:pets2 kirjutas:Kas keegi kunagi julgeb mõne võistluse teha, kus see sinine, vahel punaseks muutuv raudtee, millal peab pidurile vajutama, on maha lammutatud![]()
Seda ei pea ju kasutama. Sõida ilma.
Ära hakka aivo!!! sama võiks öelda paljude asjadega, nii Skidi, TC, absi vms kohta, et neid ei pea kasutama.
Ise oleksin ka selle poolt, et lõpuks kunagi see titajoon keelataks, tea paljud SIIS üldse pidurdada oskaks.
Nikson kirjutas:Minuarust on need teised rohkem titaasjad kui see joon. Joone järgi on mul, kes ma ei viitsi viimasel ajal üldse radu harjutada, pidurdusmaid lihtsam paika panna. Jah tean, et saab ka põõsaste järgi, aga joonega on mul see lihtsam.
aivo80 kirjutas:Nikson kirjutas:Minuarust on need teised rohkem titaasjad kui see joon. Joone järgi on mul, kes ma ei viitsi viimasel ajal üldse radu harjutada, pidurdusmaid lihtsam paika panna. Jah tean, et saab ka põõsaste järgi, aga joonega on mul see lihtsam.
Kasutangi ise samuti joont pidurduspunkti määramiseks, mitte ei pidurda joone näidu järgi.
Mine Online võistlused - tõsised sarjad
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist