pets2 kirjutas:Andke aga teada ruttu. Ma kurat tegin seda Norrat pea 3 tundi, keel on ka hullem kui hiinlastel. Ma ei kujuta ette, mis juhtus. Ootasin seda rallit väga...![]()
Muidugi tuleb suvi peale, jalka mm ka veel otsa, aga ralli on huvitav siis, kui on 3 eraldi päeva, et näha vahesid.
Hea see, et üks päev võtab kuskil 20 minti vaid aega.
Ameerika ralliks on kõik valmis ja kontrollitud!
http://psrally.forum.co.ee/t2-rally-of-america#2
Noel kirjutas:Midagi ei toimu vist, infot polnud siin uut üleval, sain ise ka yllatavalt kutse ja kolmekesi sõitsime siis niisama ralli läbi, Väga mõnus on, saaks toa täis :P
pets2 kirjutas:Mina ootasin just TEIE arvamust, seltsimehed!![]()
"Andke aga teada ruttu..." algab mu viimane postitus!
Tore oli sõita eile, hoopis midagi muud, kui GT. Hea treening.
Paalikas, Kupitz, Nikson, Karatcer ka ja aitaks küll. Aga ootan ikka Teie arvamust kas teeme tõsise hooaja või ei
aivo80 kirjutas:pets2 kirjutas:Mina ootasin just TEIE arvamust, seltsimehed!![]()
Seda sa jäädki siin foorumis ootamaArvamused tulevad alles siis, kui teema on tehtud :P
"Andke aga teada ruttu..." algab mu viimane postitus!
Tore oli sõita eile, hoopis midagi muud, kui GT. Hea treening.
Paalikas, Kupitz, Nikson, Karatcer ka ja aitaks küll. Aga ootan ikka Teie arvamust kas teeme tõsise hooaja või ei
Nikson kirjutas:Minugi poolest.
pets2 kirjutas:PEALE JALGPALLI MM`i !
konka kirjutas:Tänan Nikson et mind ka kutsusid. Sain ka paar trofeed juurde ja carbon mitsu. Võiks kunagi veel rallida
pets2 kirjutas:Ma ei saa sellest ajaarvestusest aruoma arust ma nii suure vahega küll ei oleks pidanud kaotama?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline